shutterstock
shutterstock
ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ζουμ στα πινέλα του μακιγιάζ -Φωτογραφίες αποκαλύπτουν πόσο βρώμικα είναι


Το μακιγιάζ είναι κομμάτι της ρουτίνας κάθε γυναίκας. Οι περισσότερες από εσάς φροντίζετε για την εξωτερική σας εμφάνιση και αφιερώνετε χρόνο, για να είστε πανέμορφες και αψεγάδιαστες σε κάθε σας εμφάνιση.

Πέρα από χρόνο όμως, επενδύετε και χρήματα, με σκοπό να αποκτήσετε προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ακολουθείτε τις συμβουλές των ειδικών που προτείνουν καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας, για να είναι πάντοτε υγιής και λαμπερή.

Αρκεί όμως μόνο αυτό; Και γιατί παρατηρείτε διάφορες «εκρήξεις» του δέρματος ενώ δίνετε μεγάλη προσοχή στον καθαρισμό του;

Οι περιβαλλοντικοί ρύποι και τα καλλυντικά είναι ένα μέρος των παραγόντων που επιδρούν αρνητικά στην όψη του.

Τα μικρόβια είναι μια ακόμη αιτία που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Βρίσκονται σε σημεία που αμελείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε, πιο συγκεκριμένα στα «σύνεργα» του μακιγιάζ, από τα οποία μεταφέρονται στο πρόσωπο σας κατά τη χρήση τους, κάνοντας ακόμα και ανεπανόρθωτες ζημιές.

Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε ή σας φαίνεται κάπως παράλογο, οι παρακάτω φωτογραφίες εστιάζουν στις τριχούλες των πινέλων, ακόμα και στο κραγιόν και το αποδεικνύουν.

  • Το πινέλο της πούδρας
pinterest
pinterest
  • Το πινέλο του foundation
cosmopolitan.com
cosmopolitan.com
  • Το σφουγγαράκι του ρουζ

 

cosmopolitan.com
cosmopolitan.com
  • Το κραγιόν
cosmopolitan.com
cosmopolitan.com
  • Το πινέλο για τις σκιές ματιών
cosmopolitan.com
cosmopolitan.com