ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

5 νυφικά χτενίσματα που δεν έχουν καμία σχέση με το κλασικό σινιόν


Η μεγάλη και σημαντικότερη ημέρα της ζωή σου πλησιάζει και εσύ έχεις ήδη βρει το πιο κομψό νυφικό, έχεις κάνει πρόβα για το τελικό μακιγιάζ και το μόνο που σου μένει είναι το χτένισμα που θα ολοκληρώσει το λουκ σου.

Θα το αφήσεις στην κρίση του κομμωτή σου;

Ακόμα και τα μαλλιά, είτε μακριά είτε κοντά, πρέπει να είναι πολύ προσεγμένα αυτή την ημέρα και να ανταποκρίνονται πάνω από όλα στο στιλ σου, για να νιώθεις ο εαυτός σου!

Μην περιοριστείς σε εντυπωσιακά μεν, κλασικά δε σινιόν, που προτιμούν οι περισσότερες νύφες. Υπάρχουν 5 πρωτότυπα και ενδιαφέροντα bridal hair looks, εμπνευσμένα από τα ντεφιλέ του εξωτερικού, τα οποία θα κάνουν την εικόνα σου ακόμα πιο ρομαντική και παραμυθένια.

  • «Low braid» ή αλλιώς χαμηλή πλεξούδα

Είναι η εναλλακτική στο low bun! Αυτή η πλεξούδα χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού αποκτά ένα κοριτσίστικο touch με δέσιμο της κορδέλας στην άκρη των μαλλιών. Το συγκεκριμένο λουκ το εντοπίσαμε στην επίδειξη του οίκου Schiaparelli και ταιριάζει με ρομαντικού ύφους νυφικά φορέματα.

 

Φωτογραφία από: marieclaire.com

  • Μικροσκοπικό half- bun

Αυτό το χτένισμα από το φάσιον σόου του Georges Hobeika συνδυάζει το σλικ στιλ (τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω) με ένα μικροσκοπικό κότσο. Είναι ιδανικό για όσες επιλέξετε να φορέσετε ακριβά και λαμπερά σκουλαρίκια που θα κάνουν το statement στην εμφάνιση σας.

 

 

Φωτογραφίες από: Instagram

  • Αέρινες μπούκλες

Τις είδαμε στο φάσιον σόου του Οίκου Dior και τα μοντέλα έμοιαζαν με αληθινές νεράιδες με αυτά τα τόσο αέρινα χτενίσματα. Οι μπούκλες δεν ήταν το κλασικό «δαχτυλίδι» που έχετε συνηθίσει. Αντιθέτως δημιουργούσαν έναν φυσικό όγκο και χάρη στο μάκρος των μαλλιών το αποτέλεσμα ήταν άκρως θηλυκό ήταν τα βλέπαμε να χαϊδεύουν τους ώμους των μοντέλων και να έχουν ελεύθερη κίνηση είτε ήταν πιασμένα ψηλά.

 

 

Φωτογραφίες από: apimages

  • Αλυσίδες πλεγμένες στα μαλλιά

Οι αλυσίδες πλέκονται περίτεχνα με τα μαλλιά σας και υπεύθυνος αυτής της έμπνευσης είναι ο Αντίρ Αμπεργκελ διάσημος hair stylist και image maker, που κάνει αυτή τη λεπτομέρεια ένα από τα χοτ τρεντς στα νυφικά χτενίσματα του 2017.

  • Ο χαλαρός και φριζαρισμένος κότσος

Για ένα εντελώς ανεπιτήδευτο λουκ προτείνουμε τον πιο χαλαρό κότσο που έχετε δει ποτέ σε επίσημη εμφάνιση. Μάλιστα στο συγκεκριμένο χτένισμα χαρακτηριστικό είναι και το φριζάρισμα. Ταιριάζει ιδανικά με νυφικό που αφήνει έξω τους ώμους.