APIMAGES
APIMAGES
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η hairstylist των σταρ αποκαλύπτει τις 10 τοπ αποχρώσεις μαλλιών για την άνοιξη


Η hairstylist των σταρ αποκαλύπτει τις 10 τοπ αποχρώσεις για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου την άνοιξη, μια εποχή που σηματοδοτεί τις μεγάλες αλλαγές που κάνουμε στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Θα αρχίσεις να βγάζεις κι εσύ ξανά τα ελαφριά και πολύ πιο χρωματιστά ρούχα από την αποθήκη, θα ανανεώσεις το άρωμα σου, θα φροντίσεις ακόμα πιο πολύ το δέρμα και το σώμα σου και φυσικά, θα θελήσεις να κάνεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Πριν πάρεις τη μεγάλη αυτή απόφαση, ειδικά αν δεν είσαι και πολύ τολμηρή, εμπιστεύσου τις τάσεις που κυριαρχούν στη βαφή των μαλλιών τη σεζόν άνοιξη 2017, σύμφωνα με τη Μαίρη Ρόμπινσον ( έξπερτ στα μαλλιά των σελέμπριτις) και θα είσαι πάντα in fashion!

  • Χρυσό ξανθό, όπως της Μάργκοτ Ρόμπι

Το ξανθό που έχει επιλέξει η συγκεκριμένη σταρ δεν είναι το κλασικό κίτρινο ξανθό, αλλά έχει χαρακτηριστικές σαμπανιζέ και χρυσές λεπτομέρειες που το κάνουν να λάμπει σε κάθε της κίνηση. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο λουκ έχει διατηρηθεί εμφανής η φυσική βάση της ηθοποιού ώστε και το συνολικό αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει μια χρυσή βάση και να προσθέσει πολύ λεπτές ανταύγειες τόσο στο πάνω μέρος του κεφαλιού όσο και χαμηλά, οι οποίες θα σας φωτίσουν.

  • Καστανόξανθα μαλλιά, όπως της Μπιγιονσέ

Τα μαλλιά της τραγουδίστριας έχουν μια απαλή καφέ βάση και ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να ξεκινήσει τις ανταύγειες από τη ρίζα. Θα πρέπει να είναι πολύ καλά αναμεμειγμένες με το υπόλοιπο χρώμα, ώστε να μην ξεχωρίζουν σαν γραμμές.  

  • «Ζεστό» σκούρο καφέ, όπως της Κέρι Γουόσινγκτον

Οταν θέλετε να επιλέξετε ένα σκούρο χρώμα για τα μαλλιά σας, μείνετε κοντά στην απόχρωση εκείνη που θα μπορούσε να είναι και φυσική σας. Διότι αυτό το χρώμα ταιριάζει τότε απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και προσθέτει λάμψη στην εικόνα σας.

  • Φλογερό κόκκινο, όπως της Ιλα Φίσερ

Μπορεί η λέξη «κόκκινο» να σας τρομάζει, όμως αυτό το λουκ μοιάζει πολύ φυσικό, καθώς είναι πιο ανοιχτό σε ορισμένα σημεία. Ταιριάζει απόλυτα σε επιδερμίδες πιο λευκές και ανοιχτές, γιατί τους προσθέτει μια χρυσή λάμψη.

  • «Πλούσιο», σκούρο καστανό με χάλκινο, όπως η Πριγιάνκα Τσόπρα

Συνήθως όσες από εσάς είστε καστανές, δεν σκέφτεστε καθόλου τις χάλκινες λεπτομέρειες επάνω στο σκούρο σας χρώμα, όμως το στιλ της Πριγιάνκα Τσόπρα αναβαθμίζει τη συνολική εικόνα των μαλλιών και την κάνει πιο θηλυκή από ποτέ. Τα μαλλιά της είναι φωτεινά και όχι θαμπά, ενώ κολακεύουν και τον τόνο του δέρματος της. Τα «ζεστά» αυτά χρώματα μοιάζουν βελούδινα!

  • Κρίμι ξανθό, όπως η Σορσέ Ρόναν

Τα μαλλιά της Αμερικανίδας ηθοποιού ανήκουν αναμφίβολα στις τάσεις της σεζόν άνοιξη 2017. Κρίμι ξανθές ανταύγειες δημιουργούν την τέλεια αντίθεση επάνω στο φυσικό της χρώμα. Μια ιδανική επιλογή που μοιάζει σαν να προσθέτει όγκο στα μαλλιά εξαιτίας των εναλλαγών στις αποχρώσεις.  

  • Σοφτ μαύρα μαλλιά, όπως η Ριάνα

Πολλές γυναίκες την έχουν «πατήσει» στην προσπάθεια τους να αλλάξουν χρώμα στα μαλλιά και να τα κάνουν μαύρα, γιατί το αποτέλεσμα έβγαινε περισσότερο προς το μπλου- μπλακ, παρά στο φυσικό μαύρο της Ριάνα που όλες αγαπήσαμε.  

  • Το φραουλένιο ξανθό, όπως η Τζέσικα Τσαστέιν

Το χρώμα των μαλλιών της διάσημης σταρ είναι ένας ισορροπημένος και πετυχημένος συνδυασμός του απαλού ξανθού με το ζωηρό κόκκινο και τονίζει τόσο την ανοιχτή της επιδερμίδα όσο και τα πράσινα της μάτια. Επιλέξτε το αν έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά.

  • Χρυσό μελί, όπως η Ρόζι Χάντινγκτον

Το διεθνούς φήμης μοντέλο όσες φορές κι αν έχει βάψει τα μαλλιά της, δεν απομακρύνεται καθόλου από τις αποχρώσεις εκείνες που μοιάζουν με το φυσικό τους χρώμα. Μπορείτε να ζητήσετε μια βάση σε χρυσό – μελί και να ανοίξετε τις άκρες, δίνοντας έμφαση σε αυτές που είναι κοντά στο πρόσωπο. 

  • Καφέ – καραμέλα, όπως η Λέιτον Μίστερ

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια φυσική σκούρα καφέ απόχρωση, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να την κάνει ακόμα πιο πλούσια, λαμπερή και ιδιαίτερη, ανοίγοντας τις άκρες σας στο χρώμα της καραμέλας.