Instagram /iamsugarcoated
Instagram /iamsugarcoated
EYELINER

Τέλεια γραμμή eyeliner με οδοντικό νήμα- Beauty blogger σου δείχνει πώς θα το πετύχεις βήμα -βήμα [εικόνες & βίντεο]


Το μακιγιάζ δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση, εκτός αν είσαι επαγγελματίας στο χώρο της ομορφιάς και «παίζεις» τα καλλυντικά στα δάχτυλα σου.

Μάλιστα, ανάμεσα στα τόσα διαφορετικά προϊόντα υπάρχουν και ορισμένα που μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό εφιάλτη κατά την προσπάθεια εφαρμογής τους, όπως το eyeliner.

Αγαπημένο μεν προϊόν, γιατί μόνο με αυτό μπορείς να πετύχεις το σέξι γατίσιο βλέμμα αλά Σκάρλετ Γιόχανσον, όμως θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που κατέληξες με μουτζουρωμένα μάτια γιατί δεν παρέμεινε σταθερό ή που η γραμμή δεν ήταν και τόσο ίσια, αλλά μάλλον έφερνε περισσότερο σε ζικ ζακ.

Κι αν μέχρι τώρα είχες δοκιμάσει διάφορες τεχνικές, όπως το σελοτέιπ, η μπιούτι μπλόγκερ και σταρ του instagram «I Am Sugarcoated» μοιράστηκε με όλες τις φίλες της το πανέξυπνο και ανέξοδο τρικ της για τέλεια γραμμή eyeliner και σαγηνευτικό βλέμμα, για το οποίο θα χρειαστείς μερικά μόνο δεύτερα!

Η μπλόγκερ προτείνει να χρησιμοποιήσεις οδοντικό νήμα, το οποίο θα βάψεις με το πινέλο του eyeliner και μετά, θα το ακουμπήσεις κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου, για να δημιουργήσεις μια γραμμή χωρίς ψεγάδι. Επαναλαμβάνεις το ίδιο για να σχηματίσεις τη γραμμή από την πάνω πλευρά και να «κλείσεις» τις δύο γραμμές στην άκρη ( στη γωνία του ματιού). Στη συνέχεια, πρέπει να γεμίσεις το κενό με τη βοήθεια του πινέλου του προϊόντος.

Τόσο απλό!