moulinrouge.fr/
moulinrouge.fr/
CAT EYE ΛΟΥΚ

Μάτι αλά χορεύτριας γαλλικού καμπαρέ -Πώς θα κάνεις το cat eye λουκ


Τα θρυλικά καμπαρέ στο Παρίσι έχουν συνδεθεί με την υψηλή αισθητική και τα φαντασμαγορικά σόου που «κόβουν» την ανάσα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται φυσικά οι καλογυμνασμένες χορεύτριες που παρουσιάζουν εντυπωσιακά χορευτικά, φορώντας πούπουλα, πέρλες, φτερά, μακριά γάντια, περούκες και άλλα αξεσουάρ που θυμίζουν μια άλλη εποχή.

Ορισμένες από αυτές εργάζονται στο Crazy Horse του Παρισιού, που είναι γνωστό για την burlesque αισθητική και το πιο σύγχρονο στιλ του.

Στο θέαμα του οι χορεύτριες είναι ντυμένες με πιο εξτρίμ κοστούμια, ενώ το μακιγιάζ τους το επιμελούνται οι ίδιες και μάλιστα, τους χαρακτηρίζει το γεγονός, ότι φορούν όλες την ίδια απόχρωση κραγιόν σε κάθε εμφάνιση.

Σε τι διαφέρουν; Στο μακιγιάζ των ματιών!

Η χορεύτρια Μίκα Ντου αποκάλυψε στο Allure το μυστικό της στο μακιγιάζ για έντονο βλέμμα και μεγαλύτερα μάτια:

  • Η Μίκα δεν χρησιμοποιεί το κλασικό μαύρο χρώμα, αλλά προτιμάει το πράσινο, το οποίο το φοράει στο άνω κινητό βλέφαρο και το απλώνει στην εξωτερική γωνία των ματιών.
  • Μετά, δημιουργεί μια μεγάλη γραμμή με το μαύρο eyeliner ή μαλακό μολύβι, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες. Η γραμμή αυτή ξεκινάει από την εσωτερική γωνία του άνω κινητού βλεφάρου και φτάνει ως την εξωτερική.

  • Στη συνέχεια, τονίζει το κάτω βλέφαρο εφαρμόζοντας μαύρο μολύβι και σβήνοντας το με τη βοήθεια ενός λεπτού πινέλου. Η Μίκα δεν ακολουθεί την κλασική μέθοδο όπου το μολύβι έμπαινε στην ίσαλο γραμμή, αλλά το εφαρμόζει κάτω από τις βλεφαρίδες.
  • Αντί για μάσκαρα, προτιμάει τις ψεύτικες μακριές βλεφαρίδες, τις οποίες μπορεί να τις αφαιρέσει μετά το σόου.
  • Τέλος, η χορεύτρια ολοκληρώνει το μακιγιάζ ματιών με την προσθήκη μαύρης σκιάς πάνω από την πράσινη, την οποία σβήνει ελαφρώς με το πινέλο για να υπάρξει ομοιογενές αποτέλεσμα.