Γιατί πρέπει να φοράς setting spray στο πρόσωπο σου  | 0 bovary.gr
Γιατί πρέπει να φοράς setting spray στο πρόσωπο σου | 0 bovary.gr
SETTING SPRAY

Γιατί πρέπει να φοράς setting spray στο πρόσωπο σου


Ακόμα ένα προϊόν στο εμπόριο που πρέπει να εμπιστευτείς!

Οι επαγγελματίες make up artists ξοδεύουν ατέλειωτες ώρες για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά μακιγιάζ επάνω σε ένα πρόσωπο και για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν μια σειρά από σταθεροποιητικά προϊόντα, τα οποία διατηρούν το αποτέλεσμα για ώρες, όταν συνδυάζονται.

Σκέψου για παράδειγμα το primer, που απλώνεται στην αρχή για να απορροφήσει τη λιπαρότητα του δέρματος ή την πούδρα που «σετάρει» τα χρώματα και τα προϊόντα στο τέλος.

Παρόλα αυτά, το μυστικό της επιτυχίας τους είναι κρυμμένο σε ένα μόνο «φσιτ»!

Ο λόγος για το setting spray ( σέτινγκ σπρέι), η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ που το «κελιδώνει». Το προϊόν αυτό είναι μια φόρμουλα που διατηρεί τη φρεσκάδα στο πρόσωπο, αποτρέπει την αλλοίωση των προϊόντων από εξωτερικές επιθέσεις όπως η υγρασία ή το καυσαέριο ή και ο ιδρώτας και τα σταθεροποιεί επάνω στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μοιάζει με ένα αόρατο πέπλο προστασίας που έρχεται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα.

shutterstock
shutterstock

Τι θα πρέπει να προσέξεις;

  • Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, φρόντισε ώστε το setting spray που θα επιλέξεις, να μην ξεραίνει την επιδερμίδα σου.

Πώς να το εφαρμόσεις:

Αφού απλώσεις όλα τα προίόντα στο πρόσωπο σου, από την ενυδατική σου κρέμα μέχρι τη μάσκαρα και την πούδρα σου, ψέκασε με κυκλικές κινήσεις το πρόσωπο με το συγκεκριμένο προϊόν κρατώντας το με το χέρι τεντωμένο μακριά σου (ή υπολόγισε 30 εκατοστά μακριά), ώστε να βρίσκεται σε απόσταση από το δέρμα σου. Μην το σκουπίσεις και μην το τρίψεις. Αφησε το απλά να στεγνώσει και είσαι έτοιμη.