Πράσινη άργιλος η θαυματουργή -Καθαρίζει και συσφίγγει το πρόσωπο σε 15 λεπτά | 0 bovary.gr
Πράσινη άργιλος η θαυματουργή -Καθαρίζει και συσφίγγει το πρόσωπο σε 15 λεπτά | 0 bovary.gr
ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ

Πράσινη άργιλος η θαυματουργή -Καθαρίζει και συσφίγγει το πρόσωπο σε 15 λεπτά


Το μυστικό από την αρχαιότητα, που  χάρη στις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες, προστατεύει, φροντίζει την επιδερμίδα και αναδεικνύει το όμορφο πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Καθημερινά το δέρμα δέχεται δεκάδες επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το περιβάλλον, το μακιγιάζ ή τον ήλιο, με αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά την νεανική του όψη και λάμψη και να μοιάζει κουρασμένο, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε.

Ωστόσο, η φύση γίνεται για άλλη μια φορά ο σύμμαχος σας και αποκαλύπτει ένα από τα πιο θαυματουργά στοιχεία της, την πράσινη άργιλο, που χρησιμοποιείται ευρέως από τα ινστιτούτα ομορφιάς και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα στο εμπόριο σε μορφή σκόνης και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή.

Η πράσινη άργιλος είναι πλούσια σε μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, του αργιλίου και ασβέστη και άλλα μεταλλικά στοιχεία, που την κάνουν ιδανική για τη γενικότερη βελτίωση της όψης και της ποιότητάς του δέρματος.

Εχει αντι-φλεγμονώδη και απορροφητική δράση, είναι κατάλληλη για καθαρισμό, για αποτοξίνωση της επιδερμίδας, για τόνωση και σύσφιξη μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.

Συνίσταται για τα λιπαρά και μεικτά δέρματα, ιδιαίτερα αυτά που εμφανίζουν τάση ακμής.

Εφαρμόζεται σε μορφή μάσκας, με την οποία η πράσινη άργιλος φωτίζει το θαμπό δέρμα, αφαιρεί τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται στους πόρους και αναζωογονεί την επιδερμίδα δίνοντας της την αίσθηση του λίφτινγκ!

Για να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες της, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε μια ποσότητα πράσινης αργίλου από το φαρμακείο σας και έπειτα να φτιάξετε τη δική σας μάσκα ομορφιάς. Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας πράσινης αργίλου σε ένα μικρό καθαρό μπολ και προσθέστε ένα δύο σφηνάκια νερού. Ανακατέψτε καλά και απλώστε την πάστα στο πρόσωπο. Αφήστε την έπειτα να δράσει για 15 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη μάσκα αυτή με ανθόνερα, λάδια, καθώς και αιθέρια έλαια, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εναλλακτικά θα βρείτε στο εμπόριο έτοιμες μάσκες πράσινης αργίλου:

  • Face Mask with Green Clay – Deep Cleansing, Apivita
apivita.com
apivita.com
  • Lierac Masque Purete Green Clay Oil Skin
lierac.gr
lierac.gr
  • Purifying Mask with Green Clay Professional, Peggy Sage
peggysage.com
peggysage.com