shutterstock
shutterstock
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το προϊόν που ωφελείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες


Στο «ντιμπέιτ» με θέμα τα προϊόντα περιποίησης των γυναικών, οι απόψεις σχετικά με τη συντήρηση τους στο ψυγείο πριν τη χρήση τους διίστανται.

Από τη μια μπορεί να είστε υπέρ των «καλοδιατηρημένων» προϊόντων ομορφιάς με το επιχείρημα, ότι η χαμηλή θερμοκρασία του ψυγείου μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη εφαρμογή και απορρόφηση τους από το δέρμα ή να ανήκετε στην άλλη πλευρά που υποστηρίζει ότι ιδανικότερη είναι η θερμοκρασία δωματίου.

Αναρωτιέστε τι ισχύει τελικά;

Την απάντηση δίνει η Ελίζαμπεθ Τάνζι, ιδρύτρια και διευθύντρια του Capital Laser & Skin Care και κλινική καθηγήτρια στο τμήμα δερματολογίας του George Washington University Medical Center, η οποία αποκάλυψε στο allure.com, ποιο είναι το μοναδικό προϊόν που αξίζει να πάρει μια θέση στο ψυγείο σας.

Σύμφωνα με την ειδικό, το μόνο προϊόν περιποίησης, το οποίο ωφελείται από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στο ψυγείο είναι η κρέμα ματιών (ακόμα και το τζελ ματιών) που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το πρήξιμο στα κουρασμένα μάτια.

«Το γεγονός, ότι το προϊόν κρυώνει, συμβάλλει στην αγγειοσύσπαση και στη μείωση του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών», δήλωσε.

Πράγματι, η χαμηλή θερμοκρασία λειτουργεί σαν καταπραϋντική κομπρέσα και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με μια δοκιμή, αρκεί να διαβάζετε πάντοτε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις ετικέτες των προϊόντων, οι οποίες αναφέρουν αν επιτρέπεται η όχι η φύλαξη τους στο ψυγείο.