apimages
apimages
CELEBRITY SECRETS

Κορυφαίος κομμωτής αποκαλύπτει το μυστικό για κολακευτικό πρόσωπο


Οι γυναίκες βρισκόμαστε διαρκώς σε μια αναζήτηση καινούριων τεχνικών μακιγιάζ, που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που αποτελούν για εμάς «δυνατά χαρτιά».

Γνωρίζατε όμως, ότι ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο περιποιούμαστε τα μαλλιά μας, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στο hair look, όσο και στη γενικότερη εικόνα μας;

Αυτή τη φορά δεν μιλάμε ούτε για το χρώμα τους ούτε για το κούρεμα που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε.

Σύμφωνα με τον Τζόρνταν Γκάρετ, hairstylist στο Daniel Hersheson, η χωρίστρα είναι ένα από τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσουμε βάση, αν θέλουμε να αναδείξουμε τα ζυγωματικά μας, να «κόψουμε» πόντους από το πρόσωπο μας, να κάνουμε πιο «γλυκές» τις γωνίες του και να αποκτήσουμε ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο έξπερτ, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την Ολίβια Παλέρμο, δίνει παραδείγματα διάσημων γυναικών του Χόλιγουντ για να μας πείσει, ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να κάνουμε τη χωρίστρα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας.

Οβάλ πρόσωπο αλά Τζέσικα Αλμπα

Πρόκειται για ένα σχήμα προσώπου που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα, αφού σε αυτό ταιριάζει σχεδόν κάθε ύφος χτενίσματος και χωρίστρας. Ωστόσο, ο ειδικός θεωρεί τη χωρίστρα στη μέση την πιο κολακευτική επιλογή, ενώ προτείνει, αν έχετε φράντζα, να έχετε τις αφέλειες πιο μακριές γύρω από το πρόσωπο.

apimages
apimages

Μακρύ πρόσωπο αλά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το μυστικό για να είστε εκθαμβωτικά όμορφες και γοητευτικές αν έχετε αυτό το σχήμα προσώπου, είναι να κάνετε πάντοτε μια βαθιά χωρίστρα στη μέση.

shutterstock
shutterstock

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς αλά Σκάρλετ Γιόχανσον

Θα λέγαμε πως είναι το πρόσωπο με σχήμα διαμαντιού, που έχει έντονα τα ζυγωματικά. Χρειάζεστε προσοχή στο κούρεμα, αλλά και στο χτένισμα για το λόγο αυτό ο Τζόρνταν Γκάρετ προτείνει να κάνετε πάντοτε τη χωρίστρα στο πλάι.

shutterstock
shutterstock