shutterstock
shutterstock
ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα πετύχεις τις τέλειες ανάλαφρες μπούκλες με πλαστικά πιρούνια


Η αλήθεια έιναι πως αν υπάρχει ένα χτένισμα που να πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες με μακριά μαλλιά, αυτό είναι ανάλαφρες, κυματιστές μπούκλες. Σήμερα, θα δείτε τον τρόπο να τις πετύχετε ακόμα κι αν δεν έχετε σίδερο για μπούκλες. 

Θυμάστε τη Μικρή γοργόνα; Θυμάστε μήπως και τη σκηνή που παίρνει ένα πιρούνι και το βάζει στα μαλλιά της για να τα φτιάξει; Αυτή πρέπει να ήταν η έμπνευση για το παρακάτω hair tutorial το οποίο δείχνει πως μπορείτε να πετύχετε κυματιστά μαλλιά με πλαστικά πιρούνια. Ναι, σωστά διαβάσατε. Πλαστικά πιρούνια.

Η ιδέα-«πατέντα» ανήκει στην beauty blogger, thebeautyelite, η οποία σε αυτό το σύντομο, αλλά πολύ διαφωτιστικό βιντεάκι (το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 37.000 προβολές!) δείχνει βήμα-βήμα τη μέθοδο «κυματιστά μαλλιά με το πιρούνι». Τι κάνει ακριβώς;
Στην ουσία, αφού χτενίσει τα βρεγμένα μαλλιά της, απλώνει πάνω σε αυτά αφρό. Στην συνέχεια, χωρίζοντας τα μαλλιά της σε τούφες, παίρνει την κάθε τούφα και την τυλίγει, από κάτω προς τα πάνω, μέσα στο μαχαιροπίρουνο, το οποίο, τελικά, στερεώνει στο κεφάλι της. Τα στεγνώνει, αφήνει τα πιρούνια για 10 λεπτά και στο τέλος, -τατα! - προκύπτουν μερικές συγκλονιστικά όμορφες μπούκλες. Για να μη σας μπερδεύουμε όμως με ερασιτεχνικές περιγραφές, δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στο παρακάτω βίντεο και να δείτε πόσο εύκολο είναι.  


Προσωπικά, ούσα παντελώς άσχετη στο να χρησιμοποιώ -πόσο μάλλον να έχω στην κατοχή μου- σίδερο για μπούκλες, έχω κατενθουσιαστεί με το κόλπο. Οπότε σε αυτό το σημείο νιώθω πως οφείλω να ευχαριστήσω τη beauty blogger για τη γενναιόδωρη προσφορά της. 

 

 

Φανταστικό, ε;