shutterstock
shutterstock
ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Sunkissed ανταύγειες στα καστανά μαλλιά εύκολα, φυσικά!


Διανύουμε επιτέλους αυτήν την περίοδο που κάθε γυναίκα αγκαλιάζει ξανά τη φυσική της ομορφιά.

Ξυπνάμε το πρωί για να φορέσουμε απλά τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας, αλλά και να βάλουμε ένα touch από πολύ βασικά καλλυντικά.

Το μυστικό της γοητείας μας είναι πια το απόλυτα καλοκαιρινό sunkissed look, που μας κάνει να μοιάζουμε με εξωτικές υπάρξεις.

Για να είναι ωστόσο ολοκληρωμένο, θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη αλλαγή στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα στο χρώμα τους.

Πρωταγωνιστής της σεζόν είναι και πάλι οι χρυσές, φυσικές ανταύγειες που μοιάζουν να έχουν δημιουργηθεί από την έκθεση στον ήλιο, ενώ εκείνος «λούζει» καθημερινά τα μαλλιά με τις ακτίνες του.

Και πράγματι μπορούμε να τις αποκτήσουμε με τρόπο εντελώς οικονομικό και φυσικό, χωρίς καμία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Το αποτέλεσμα θα ανανεώσει όχι μόνο την εμφάνιση μας, αλλά και την ψυχολογία μας.

  • Χρησιμοποιήστε ξύδι

Είναι γνωστό πως αυτό το φυσικό προϊόν επαναφέρει τη χαμένη λάμψη των μαλλιών, αλλά παράλληλα μπορεί να τους χαρίσει το χρυσό -ξανθό χρώμα που κάθε γυναίκα επιθυμεί. Ρίχνουμε μια κούπα λευκό ξύδι στα μαλλιά πριν τα λούσουμε και το αφήνουμε να δράσει για περίπου μισή ώρα. Σταδιακά τα μαλλιά αρχίζουν να αποκτούν τις πρώτες τους ανταύγειες.

shutterstock
shutterstock
  • Βάλτε βότκα

Ισως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά ποτά, όμως η βότκα μπορεί να δημιουργήσει φυσικές ανταύγειες αρκεί να αναμείξουμε ένα μέρος βότκα με δύο μέρη σόδας σε ένα μπουκάλι για σπρέι και να ψεκάσουμε τα μαλλιά μας ενώ απολαμβάνουμε τον ήλιο στην παραλία. Οι μπλε τόνοι της βότκας και το οινόπνευμα υπόσχονται να δώσουν νέο χρώμα στα μαλλιά.

  • Απλώστε μέλι

Αγαπητό για τις ευεργετικές του ιδιότητες προς τον οργανισμό, το μέλι αποτελεί ένα beauty μυστικό, όχι μόνο για την επιδερμίδα αλλά και για τα μαλλιά, μιας και τα ενυδατώνει σε βάθος ενώ παράλληλα μπορεί να τα ξανοίξει. Το ανακατεύουμε με νερό ή ελαιόλαδο και μετά απλώνουμε το μείγμα στα μαλλιά. Τα μαζεύουμε σε κότσο, φοράμε ένα ειδικό σκουφάκι για μια ώρα και τα λούζουμε.

  • Χρησιμοποιήστε κανέλα

Μυρίζει υπέροχα, αλλά βοηθάει και στο ξάνοιγμα των μαλλιών. Τρεις κουταλιές της σούπας κανέλα στο conditioner επαρκούν για να μας δώσουν το ονειρεμένο sunkissed look. Κάνουμε απαλό μασάζ στα μαλλιά, αφήνουμε να δράσει για μερικές ώρες και μετά λούζουμε.