shutterstock
shutterstock
ΣΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

6 scrub για να βγάλεις στην επιφάνεια τον πιο λαμπερό σου εαυτό


Οι γυναίκες ανακαλύπτουμε διαρκώς μυστικά τα οποία έχουν σκοπό να αντισταθούν στις επιπτώσεις που έχει η ρουτίνα της καθημερινότητας επάνω στο δέρμα μας και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την υγεία του και παράλληλα να του χαρίσουμε υπέροχη και λαμπερή όψη.

Ανάμεσα σε αυτά τα μυστικά, δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται και εξειδικευμένα προϊόντα, εμπλουτισμένα με συστατικά που καταπολεμούν τους ρύπους, τις τοξίνες και τις ατέλειες, ανανεώνοντας την εξωτερική στιβάδα του δέρματος, ενυδατώνοντας το και κάνοντας το ελαστικό και πιο σφιχτό.

Μιλάω φυσικά για τα προϊόντα peeling σώματος και σας προτείνω παρακάτω τα έξι της αγοράς που ξεχώρισα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες!

  • Body Exfoliating Gel -Jurlique

Το Body Exfoliating Gel της εταιρείας Jurlique περιέχει φλοιό καρυδιάς με αποτέλεσμα η απολέπιση να είναι απαλή και να μην ερεθίζεται το δέρμα σας. Είναι πλούσιο σε φυτικά αντιοξειδωτικά, τα οποία παρέχουν ανανέωση, αναζωογόνηση και εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Το λάδι αβοκάντο και η γλυκερίνη προστατεύουν αλλά και απαλύνουν ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Για να χρησιμοποιήσετε το καθαριστικό, απολεπιστικό τζελ για το σώμα της Jurlique θα πρέπει να το ανακινήσετε πρώτα καλά κι έπειτα να κάνετε μασάζ βάζοντας αρκετή ποσότητα πάνω στο σώμα, ειδικά στα σημεία που το δέρμα είναι ξηρό και τραχύ. Ξεπλύνετε καλά.

  • Sparkle Skin Body Exfoliating Cream -Clinique

Το Sparkle Skin Body Exfoliating Cream με την υπογραφή της Clinique αποτελεί μια πολυτελή θεραπεία που παρέχει πλούσια απολέπιση στο σώμα, το οποίο αναζωογονείται καθώς οι κόκκοι αφαιρούν την επίμονη θαμπή όψη και τις ενοχλητικές νιφάδες. Ιδανικό για σημεία όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Το αποτέλεσμα; Λεία, φωτεινή, απαλή επιδερμίδα! 

  • SCRUB FRESH FIG -Laura Mercier

Ενα από τα πιο αγαπημένα μας φρούτα γίνεται συστατικό του scrub που δημιούργησε το brand Laura Mercier. Οι φυσικοί σπόροι σύκου και οι κόκκοι απολέπισης τρίβουν απαλά το δέρμα αφήνοντάς το καθαρό και αναζωογονημένο. Το καθαριστικό Scrub Fresh Fig της Laura Mercier έχει κρεμώδη υφή που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο. Παράλληλα, το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει ενυδάτωση μέσα από τη δράση του καρπού macadamia και των ελαίων γλυκού αμυγδάλου. Οι βιταμίνες Α και Ε προστατεύουν και μαλακώνουν το δέρμα. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απλώσετε στο δέρμα σας με το ειδικό φτυαράκι, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

  • Lait de Gommage -Biotherm

Αν λατρεύετε το άρωμα εσπεριδοειδών στο δέρμα σας, τότε αυτό είναι η ιδανικότερη πρόταση για εσάς. Το Lait de Gommage από την Biotherm έχει μια εξαιρετικά κρεμώδη υφή και άρωμα εσπεριδοειδών που απογειώνει τις αισθήσεις σας, ενώ μετατρέπεται σε γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σας. Ετσι, προσφέρει απολέπιση σε βάθος και αφήνει μια ευχάριστη, απαλή αίσθηση που όλοι θα ζήλευαν. Το δέρμα είναι πιο λείο και λαμπερό από ποτέ.

  • Gommage Exfoliant Peau Neuve -Clarins

Το δέρμα σας γίνεται ομορφότερο και απαλλάσσεται από βλαβερές ουσίες χάρη στη διπλή δράση που απολεπίζει και μαλακώνει το δέρμα της Gommage Exfoliant Peau Neuve από την Clarins. Με τη χρήση της αφαιρείτε τα ξένα σώματα και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας, μαλακώνετε την υφή του και το μεταμορφώνετε ώστε και γίνεται πιο λείο και νεότερο από ποτέ. Η Gommage Exfoliant Peau Neuve από την Clarins συμβάλει στην καταπολέμηση της «ανάγλυφης» όψης του δέρματος, διευκολύνει την απορροφητικότητα αυξάνει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια. Αν ονειρεύεστε δέρμα πιο όμορφο, πιο σφιχτό και απαλό, δεν έχετε παρά να την εφαρμόσετε μια με δύο φορές την εβδομάδα σε στεγνό ή υγρό δέρμα, χωρίς να ξεχάστε το μπούστο, επιμένοντας στα πιο σκληρά σημεία όπως για παράδειγμα οι αγκώνες, τα γόνατα, τα πέλματα ή οι μηροί. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

  • Fresh Spa Kam-Chat-Ka Salt Wave Exfoliant, Salt Wave Exfoliant Energizing Body Salt Scrub -Natura Siberica

Γιατί ονομάζεται «Fresh Spa KamChatKa Salt Wave Exfoliant»; Διότι η περιοχή Kamchatka είναι ένα από τα σπάνια μέρη στον κόσμο, όπου μπορείτε να βρείτε αυθεντική  άγρια φύση και τα καλλυντικά προϊόντα από την σειρά KAM-CHAT-KA έχουν  βάση αυτά τα φυτά, έχουν απίστευτο αποτέλεσμα αναζωογόνησης και παρέχουν ορατά αποτέλεσμα όταν η χρήση τους είναι καθημερινή στο δέρμα και στην περιποίηση των μαλλιών.

Η Natura Siberica λοιπόν δημιούργησε ένα αναζωογονητικό scrub σώματος που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σας. Το Fresh Spa KamChatKa Salt Wave Exfoliant έχει ως βάση φυσικά βιο-συστατικά, καθαρίζει απαλά, αναζωογονεί και βοηθά στην σύσφιξη της επιδερμίδας σας. Βελτιώνει σημαντικά τον τόνο του σώματος, ενεργοποιεί το δέρμα σας, βελτιώνοντας την εμφάνισή του. Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές του ιδιότητες εφαρμόζοντάς το στο σώμα και κάνοντας απαλό μασάζ σε βρεγμένο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε πλήρως με άφθονο νερό.