Το μυστικό για τέλειο μανικιούρ από την πασαρέλα /Apimages
Το μυστικό για τέλειο μανικιούρ από την πασαρέλα /Apimages
PRABAL GURUND

Prabal Gurung Fashion Show -Είναι αυτό το μυστικό για το τέλειο μανικιούρ;


Η πασαρέλα του Prabal Gurung γέμισε με ζωηρά χρώματα μέσα από τις κομψές και άκρως θηλυκές δημιουργίες της Ready to Wear συλλογής για τη σεζόν Ανοιξη /Καλοκαίρι 2018, που εξέπεμπαν ένα αίσθημα χαράς. Μια συλλογή που θέλει τη γυναίκα δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Το έντονο μπλε, το πράσινο, το κίτρινο, το ροζ κυριάρχησαν στο catwalk και γιόρτασαν την ομορφιά της γυναίκας και την αισιοδοξία.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής όμως μας έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ένα σπουδαίο μυστικό ομορφιάς στα παρασκήνια του σόου του για την παρουσίαση της Ready to Wear συλλογής για τη σεζόν Ανοιξη /Καλοκαίρι 2018.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας μπήκε το μανικιούρ που επιμελήθηκε η διάσημη nail artist, Mei Kawarjiri και πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία που ακολούθησε και το προϊόν που χρησιμοποίησε, για να πετύχει αυτό το εξαιρετικό και glamorous αποτέλεσμα στα άκρα των μοντέλων.

Δεδομένου, ότι κατά την προετοιμασία ενός look στα παρασκήνια των fashion shows, ο χρόνος είναι περιορισμένος και «τρέχει», η Mei Kawarjiri βρήκε το καταλληλότερο εργαλείο για να μπορέσει να περιποιηθεί τα χέρια των μοντέλων, το οποίο όπως διαβάσαμε, αναμένεται να είναι η λύση του μέλλοντος για το τέλειο μανικιούρ!

apimages
apimages

Αναφερόμαστε στα «collagen gloves» ή αλλιώς «γάντια κολλαγόνου» που είδαμε να φοράει στα χέρια της η Τζίτζι Χαντίντ. Το προϊόν αυτό, το οποίο πιθανότατα να μην γνώριζες ότι υπάρχει μέχρι τώρα, χρησιμοποιείται από επαγγελματίες της τέχνης του μανικιούρ και έχει περισσότερες από μια ευεργετικές ιδιότητες για την περιποίηση των χεριών.

 

 

Τα «γάντια κολλαγόνου» φοριούνται όπως οποιαδήποτε άλλα κοινά γάντια στα χέρια και η δράση τους δεν απαιτεί τη χρήση νερού. Εχουν την ιδιότητα να θεραπεύουν γρήγορα τις παρανυχίδες, όταν απλά η artist κάνει απαλό μασάζ σε κάθε δάχτυλο, ώστε να βοηθήσει το κολλαγόνο αλλά και τα έλαια που περιέχουν τα γάντια να εισέλθουν στο δέρμα.

Ακόμη, το προϊόν αυτό ενυδατώνει και μαλακώνει αποτελεσματικά το δέρμα χάρη στην περιεκτικότητά του όχι μόνο σε κολλαγόνο αλλά και σε βιταμίνη Ε, περιορίζοντας έτσι την ανάγκη για κάποια πρόσθετη ενυδατική φροντίδα της επιδερμίδας.

Τα γάντια κολλαγόνου διαθέτουν υλικό διπλής στρώσης και είναι διάτρητα στα άκρα των δακτύλων, πράγμα που επιτρέπει στην artist να βγάζει αυτά τα κομμάτια του γαντιού για να κάνει το μανικιούρ, ενώ το υπόλοιπο χέρι παραμένει στη διαδικασία ενυδάτωσης.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης, πως το προϊόν αυτό παρέχει 99% UV προστασία, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μανικιούρ που απαιτεί τη χρήση λάμπας LED, ενώ υπάρχει αντίστοιχο προϊόν και για τα πόδια (που χρησιμοποιείται κατά το πεντικιούρ) και λέγεται «collagen socks», δηλαδή κάλτσες κολλαγόνου.

Το θαυματουργό όπως λένε οι ειδικοί αυτό προϊόν έχει την υπογραφή της εταιρείας Voesh NY.