Shutterstock
Shutterstock
ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΚΙΕΣ

Τι σκιά να επιλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου


To make up έχει σκοπό να αναδείξει την φυσική ομορφιά σου και να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

Και αν αναρωτιόσουν τελικά ποιες αποχρώσεις σκιών ταιριάζουν περισσότερο με το χρώμα των ματιών σου και μπορούν να το αναδείξουν ακόμα περισσότερο και να σου χαρίσουν σαγηνευτικό μακιγιάζ και βλέμμα που μαγνητίζει, σου έχουμε όλες τις απαντήσεις. Όποιο κι αν είναι το χρώμα σου υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό και κομψό μακιγιάζ ματιών και να τους κάνεις όλους να μην μπορούν να σταματήσουν να τα θαυμάζουν. Γαλάζια, καστανά, μαύρα, πράσινα, hazel eyes, όλα τόσο διαφορετικά μα τόσο όμορφα, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Με τις σωστές αποχρώσεις στο μακιγιάζ μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις και όλοι να νομίζουν πως έχουν να κάνουν με μια αληθινή expert του make up. Αυτές είναι οι αποχρώσεις σκιών που σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου. Δοκίμασέ τες.

Μπλε μάτια

τα μπλε μάτια είναι από μόνα τους πιο ψυχρά και για αυτό το λόγο τους πηγαίνουν απίστευτα οι πιο θερμές αποχρώσεις όπως χρυσό, χάλκινο, ροδακινί, ενώ αν θέλετε να κάνετε το μπλε των ματιών σας να φαίνεται ακόμα πιο έντονο, δοκιμάστε μοβ και μελιτζανί smokey μακιγιάζ για ακαταμάχητη όψη.

 

 

 

 

 

Μαύρα μάτια

Αν ανήκετε στις γυναίκες με μαύρα ή πολύ σκούρα καστανά μάτια πρέπει να γνωρίζετε πως είστε από τις πιο τυχερές. Το μαύρο είναι ουδέτερο και μπορείτε να φορέσετε με απόλυτη επιτυχία τις περισσότερες σκιές. Bronze, μπλε, απαλό ροζ και μοβ είναι κατάλληλα χρώματα για τα δικά σας μάτια.

 

 

 

Πράσινα μάτια

Στα πράσινα μάτια πηγαίνουν περισσότερο όλοι οι γήινοι τόνοι καθώς και τα γκρίζα και το μαύρο. Αν θέλετε και διαφορετικό δοκιμάστε το μοβ ή σκούρο πράσινο.

 

 

Hazel Eyes

Αυτά τα μάτια βρίσκονται ανάμεσα στο καφέ και πράσινο και συχνά έχουν χρυσούς ιριδισμούς. Έτσι τους ταιριάζουν ιδανικά οι αποχρώσεις του χρυσού, χαλκού και πιο κόκκινες, όπως επίσης και το γκρι.