AP
AP
20|11|2017 11:30
SHARE
BEAUTY ΡΟΥΤΙΝΑ

Το τρικ των 90 δευτερολέπτων της Βικτόρια Μπέκαμ που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει 10 χρόνια νεότερη


Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς και λάμψης. Και όχι δεν είναι οι πανάκριβες κρέμες, αλλά κάτι πολύ πιο απλό. 

Εχει τη δική της αυτοκρατορία μόδας, ταξιδεύει συχνά από το ένα σημείο του πλανήτη στο άλλο και, παράλληλα, είναι μητέρα 4 παιδιών. Παρόλα αυτά η Βικτόρια Μπέκαμ, στα 43 της, καταφέρνει όχι απλώς να είναι σήμα κατατεθέν της κομψότητας και του στιλ, αλλά να ακτινοβολεί από φρεσκάδα και λάμψη. Λογικά κάτι θα κάνει σωστά.

Κι ενώ το πρώτο πράγμα που θα μας ερχόταν στο μυαλό είναι προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας της επιδερμίδας που δε «σηκώνει» το πορτοφόλι μας, το μυστικό της είναι πολύ πιο απλό και οικονομικό. 

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Harper's Bazaar, η fashion star ξεκινά την περιποίηση της επιδερμίδας όταν ακόμα κάνει το πρωινό της ντους.  Το «τρικ των 90 δευτερολέπτων» (όπως το ονομάζει το περιοδικό) τη βοηθά όχι απλώς να ξυπνάει, αλλά να διατηρεί την επιδερμίδα της πιο υγιή και σφριγηλή (we like!). 

Ποιο είναι αυτό; 

 

 

Ξέρουμε πόσο απολαυστικό είναι να κάθεστε κάτω από το καυτό νερό το πρωί, αλλά πριν βγείτε απο τη μπανιέρα μπορείτε να δοκιμάστε το εξής: Αφήστε να τρέξει κρύο νερό επάνω σας για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια εναλλάξτε το με ζεστό για άλλα 30 δευτερόλεπτα και, στο τέλος, καθίστε ακόμα 30 δευτερόλεπτα κάτω από παγωμένο νερό. 

 

 

Σας ακούγεται βάναυσο; (Δε θα σας το κρύψουμε. Κι εμάς το ίδιο). Παρόλα αυτά, όσο «βασανιστική» κι αν είναι αυτή η εναλλαγή κρύου ζεστού, η επιστήμη συμφωνεί πως, είναι «βάλσαμο» για την επιδερμίδα ενώ, συν τοις άλλοις, θα σας ξυπνήσει για τα καλά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ανοίγει τους θύλακες των τριχών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει σφριγηλή και νέα, καίει το λίπος και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. 

Ακόμα διστάζετε; Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ενώ όταν δείτε τα αποτελέσματα στο δέρμα, στον οργανισμό και στα επίπεδα της ενέργειας σας, θα δείτε που θα είναι πολύ πιο εύκολο να γυρίσετε το νερό στο κρύο.