Shutterstock
Shutterstock
ΜΑΛΛΙΑ

Δώστε όγκο στα λεπτά και άτονα μαλλιά με μια old school μέθοδο!


Μαλλιά λεπτά και άτονα;

Tα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα και ξέρεις καλά πως ο τύπος τους σε βοηθάει να κάνεις τα περισσότερα χτενίσματα παιχνιδάκι και να τα πετύχεις ακόμα και μόνη σου με μαεστρία κομμωτή και απόλυτη επιτυχία. Το μόνο που λείπει από τα μαλλιά σου είναι ο όγκος που θα τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και εντυπωσιακά. Υπάρχει όμως ένα ρετρό θα λέγαμε τρικ ,που μπορεί να χαρίζει πλούσιo όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά και όχι μόνο, και δεν πηγαίνει το μυαλό σου!

Πρόκειται για τα ρόλει! Ναι φυσικά η χρήση τους μοιάζει περιττή, την στιγμή που στην αγορά υπάρχουν εργαλεία styling προηγμένης τεχνολογίας και με φοβερές δυνατότητες, που φροντίζουν τα μαλλιά και περιποιούνται την τρίχα.
Γιατί λοιπόν ένα εργαλείο που πλέον στα μάτια μας φαντάζει αρχαίο είναι τελικά τόσο απαραίτητο στα λεπτά μαλλιά; Για όσες έχουν αυτόν τον τύπο μαλλιών μερικά θερμαινόμενα rollers είναι ιδανικά το πρωί που ετοιμάζονται και ενώ κάνουν το μακιγιάζ τους. Γύρω από την γραμμή των μαλλιών και στην κορυφή μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα. Ακόμα και όσες δεν έχουν λεπτά και άτονα μαλλιά θα δημιουργήσει το εφέ του στεγνώματος με πιστολάκι.

Δεύτερον τα σγουρά μαλλιά είναι τεράστια τάση και τα ρόλει μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο 80s look και εντυπωσιακές μπούκλες με διάρκεια, χωρίς την φθορά που πιθανόν να δημιουργούσε η θερμότητα ενός άλλου εργαλείου στυλ.

Κάντε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά και δυνατά χρησιμοποιώντας την old school μέθοδο!

 

Για να γίνετε οι masters του πλούσιου όγκου και να το κάνετε σωστά σας έχουμε όλα όσα πρέπει α ξέρετε πριν αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε.

1 Τα απλά ρόλει είναι κατάλληλα για ήδη στεγνά μαλλιά τα οποία θα θερμάνετε επιπλέον με το πιστολάκι, αφού τα τοποθετήσετε και θα σχηματίσουν χαλαρά κύματα.

2 Τα θερμαινόμενα έχουν πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αφού από το κρύο τα μαλλιά περνούν σε ζεστή θερμοκρασία και οι μπούκλες που δημιουργούνται έχουν μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια και είναι ιδανικά για ένα γρήγορο χτένισμα με όγκο.

3 Τα ρόλει αφρού, ξέρεις αυτά τα πολύχρωμα από το μαλακό υλικό είναι κατάλληλα για πιο σφιχτές μπούκλες -δαχτυλίδια που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και μπορείς να τα τοποθετήσεις πριν τον ύπνο και να ξυπνήσεις με cool κοριτσίστικο σγουρό μαλλί σαν αυτά τον rock star της δεκαετίας του ‘80!

4 Πρέπει να ξέρεις πως όσο πιο μεγάλα είναι τα ρολει τόσο πιο μεγάλες και χαλαρές οι μπούκλες και όσο πιο λεπτά τα ρόλει τόσ πιο σφιχτές.

5 Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσεις σε όλα τα μαλλιά, αλλά αρκεί να τοποθετήσεις μερικά στην κορυφή του κεφαλιού για να ανυψωθούν οι ρίζες και να πετύχεις αυτό που ήθελες από την αρχή, τον όγκο.

6 Πάντα να γυρίζεις τα μαλλιά προς την εσωτερική πλευρά για ένα θηλυκό και vintage hair style.