Σε μία παλιά μονοκατοικία, η οποία ανακαινίστηκε πλήρως, στεγάζεται ένα πρωτότυπο ιταλικό εστιατόριο, το Luna Rossa.
Ατμόσφαιρα που παραπέμπει στο Arte Povera της δεκαετίας του ’60 με πολυελαίους, ξύλινα έπιπλα και σκουρόχρωμα τραπέζια, το εστιατόριο της κυρίας Ματσαρίδου δημιουργεί μια οικειότητα, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας, ή για να είμαστε πιο ακριβείς σαν το αρχοντικό σπίτι που όλοι θα θέλαμε.
Για την ιστορία, αξίζει να ξέρετε ότι είναι το πρώτο ιταλικό εστιατόριο που μπήκε στον οδηγό Michelin το 2007, κι επίσης είναι το πρώτο εστιατόριο που έφερε τρούφα στην Ελλάδα.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι εδώ μπορείτε να γευματίσετε πριβέ.
Τρεις αίθουσες με τραπεζαρίες, η Prive, η Wine Club και η Cantinella, φιλοξενούν από δύο έως δεκαέξι άτομα και σας προσφέρουν την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε: η Prive ενδείκνυται για μια οικογενειακή στιγμή, για ένα εορταστικό δείπνο γενέθλιων με τους αγαπημένους σας φίλους ή για ένα μεγάλο επαγγελματικό γεύμα.
Αν πάλι έχετε ρομαντική διάθεση και θέλετε να απολαύσετε μια ξεχωριστή βραδιά με το ταίρι σας, τότε προτιμήστε την Wine Club, που φιλοξενεί μικρότερο αριθμό ατόμων. Τέλος, η Cantinella είναι ιδανική για μια χαλαρή έξοδο με φίλους ή συναδέλφους. Η συγκεκριμένη μπορεί να φιλοξενεί αρκετά άτομα, αφού πολλές φορές τα τραπέζια της έχουν ενωθεί σε για ένα μοναστηριακό τύπου γεύμα.