Η βάση της κουζίνας είναι αμιγώς ελληνική με κάποια ευρωπαϊκά twist, εμπνευσμένα από τη γαλλική παράδοση την οποία γνωρίζει καλά ο Τάσος, ενώ υπάρχει κι ένα ιταλικό πιάτο με ραγού και παπαρδέλες - θεωρείται το «πιάτο των φτωχών» στη γείτονα χώρα, αλλά είναι πεντανόστιμο.
Ο κατάλογος ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες, ενώ τα προϊόντα είναι κατά βάση εποχιακά, ως επί το πλείστον ελληνικά και από μικρούς παραγωγούς.
Ξεκινήστε με μια χορταστική πράσινη σαλάτα με ζεστό κατσικίσιο τυρί και τραγανό μπέικον σε βινεγκρέτ από λάδι τρούφας , ή αυτή με τα ανάμεικτα σαλατικά με τηνιακή λούζα, χειμωνιάτικα λαχανικά, ηλιόσπορο και βινεγκρέτ μηλίτη με συκόμελο.
Από τα ορεκτικά ξεχωρίζει η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης και γίδινο τυρί Νάουσας , η σιφνέικη μανούρα με αυγά μάτια στο σαγανάκι, ενώ πολύ ιδιαίτερη είναι και η φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και καβουρδισμένο κουκουνάρι.
Από τα πιο δημοφιλή κυρίως πιάτα είναι το ζουμερό μπιφτέκι της Σαμ από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και αρωματισμένο βούτυρο, ενώ πολύ καλά είναι και τα μοσχαρίσια μάγουλα αργοψημένα στο ζωμό τους με πικάντικη μουστάρδα και βούτυρο, πουρέ πατάτας, αλλά και ο αργοψημένος χοιρινός λαιμός με μαύρα μανιτάρια τρομπέτες, καπνιστό μπέικον και γαλλικές πατάτες.
Αν προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ, δοκιμάστε το συκώτι σωτέ με ξύδι από παλαιωμένο κρασί, demi-glace λαχανικών σε κρέμα γλυκοπατάτας. Στον κατάλογο, πάντως, θα βρείτε και επιλογές από ψάρι, όπως τα φιλετάκια σαρδέλας πάνω σε κρέμα φάβας με σάλτσα από ντοματίνια και καπαρόφυλλο, ή το ψητό θράψαλο με δροσερή πλιγουροσαλάτα. Για τους χορτοφάγους συνιστούμε τις ταλιατέλες με ντοματίνια, κολοκυθάκια, μαύρο πιπέρι και κρέμα παρμεζάνας, ενώ καθημερινά υπάρχει σούπα και ριζότο για το οποίο θα σας ενημερώσουν τα παιδιά του μαγαζιού.