ERMIS AWARDS 2017: 5 βραβεία για την ανατρεπτική «ακαδημία» του DUO | 0 bovary.gr
ERMIS AWARDS 2017: 5 βραβεία για την ανατρεπτική «ακαδημία» του DUO | 0 bovary.gr
21|03|2018 12:34
SHARE
ERMIS AWARDS 2017

ERMIS AWARDS 2017: 5 βραβεία για την ανατρεπτική «ακαδημία» του DUO


Η digital καμπάνια Love Academy by DUO που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, «αγαπήθηκε» και από τον κόσμο της διαφήμισης, αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία στην φετινή διοργάνωση των Ermis Awards!

Το πιο fun και sexy «εκπαιδευτικό» πρόγραμμα powered by DUO, ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες συμμετοχές και κέρδισε τις εντυπώσεις στην τελετή απονομής βραβείων των Ermis Awards 2017 αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια Love Academy by DUO που φέρει την υπογραφή της 4 Wise Monkeys, έλαβε 3 βραβεία στην ενότητα Digital Ermis και πιο συγκεκριμένα , 1 Silver Award στην κατηγορία Web Campaigns, 1 Silver στην κατηγορία Social Media Influencers κι 1 Silver στην κατηγορία Real Time Response.

Η καμπάνια DUO ξεχώρισε και στην ενότητα Branded Entertainment & Content του θεσμού, αποσπώντας 1 Silver Award στην κατηγορία Social Brand Experience κι 1 Bronze στην κατηγορία Series / Fiction Non Fiction.

Το DUO, με έναν έξυπνο και απόλυτα sexy τρόπο, κατάφερε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους τονίζοντας την σημασία της προφύλαξης στις ερωτικές τους περιπέτειες, δίνοντας τους παράλληλα tips and tricks για να απογειώσουν τις ιδιαίτερες στιγμές τους!

H «sex-expert» του Love Academy by DUO Ειρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με αγαπημένους στο κοινό YouTubers από το δίκτυο της Digital Minds είναι οι πρωταγωνιστές στα videos της καμπάνιας και είναι εκεί για να λύσουν όλες τις απορίες των νέων γύρω από το sex, ενώ ταυτόχρονα μοιράζονται μαζί τους όλα τα μυστικά για μοναδικές εμπειρίες πάντα με την προστασία DUO.

Τα Love videos, που τα βρίσκουμε στην ανανεωμένη σελίδα sexipedia.gr, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 3,5 εκατομμύρια views, τα 94.000 likes και τα 7.000 comments στο σύνολό τους, κάτι που αναδεικνύει την απήχηση της καμπάνιας στους νέους, ενώ στην ενότητα «Ask the sexperts» του sexipedia.gr, οι νέοι μπορούν να ρωτήσουν ό,τι τυχόν τους απασχολεί γύρω από το φλέγον θέμα του sex και να πάρουν την απάντησή τους μόλις μέσα σε 48 ώρες από τους ειδικούς του DUO!

Η σελίδα που ξεπερνάει τους 83.500 users και τα 500.000 page views κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, από 8 ερωτήσεις το μήνα να αγγίξει τις 350 ερωτήσεις από νέους που θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από το fun but still safe sex!

Το DUO με το Love Academy έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους για τη σημασία της προφύλαξης στα πρώτα τους ερωτικά βήματα, με ένα μοντέρνο κι έξυπνο τρόπο και να είναι δίπλα τους σε κάθε απορία που τυχόν έχουν αλλά ντρέπονται να ρωτήσουν.

Τώρα πια υπάρχει μια ομάδα, που μιλάει την γλώσσα τους κι αξιοποιώντας τα trends της εποχής, τους μαθαίνει πώς να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες πάντα με την υπογραφή και την προστασία DUO!