Όλοι οι λόγοι που το σαββατιάτικο brunch στο Beauty Killed the Beast μάς έγινε εμμονή | 0 bovary.gr
Όλοι οι λόγοι που το σαββατιάτικο brunch στο Beauty Killed the Beast μάς έγινε εμμονή | 0 bovary.gr
BEAUTY KILLED THE BEAST

Όλοι οι λόγοι που το σαββατιάτικο brunch στο Beauty Killed the Beast μάς έγινε εμμονή


Ένα τέρας χάνει τη ζωή του στο όνομα της ομορφιάς και μια φράση έμεινε για πάντα στην ιστορία του σινεμά: «Αs always, it was beauty. Beauty Κilled the Beast».

Στην οδό Παραθυμίας 14 στον Κεραμεικό, ένα μαγαζί, μέσα σε λίγους μήνες, έγινε meeting point και έφερε νέα δεδομένα στον αθηναικό χάρτη εστίασης.

Ένας αταίριαστος έρωτας έγινε αφορμή για σπουδαία έργα τέχνης. Ετσι και σε αυτή τη γωνιά της Αθήνας, συναντούμε ένα μαγαζί που φτιάχτηκε με έμπνευση και οι γεύσεις του έχουν ένταση και πάθος.

Τα Σαββατοκύριακα αλλάζουν στο «Beauty Κilled the Beast». Το ολοκαίνουριο #beautybrunch μενού είναι εδώ και σας περιμένει από τις 12:00 έως τις 18:00 κάθε Σαββατοκύριακο.

Brownies που λιώνουν στο στόμα, γιαούρτι αρωματισμένο με μαστίχα, αποξηραμένα φρούτα, ρολάκια φράουλας με επικάλυψη ζάχαρης, μέντα και νοσταλγικό άρωμα, σιγομαγειρεμένα αυγά με σχοινόπρασο, κρέμα αρωματισμένη με αγριοράπανο, σολωμός, σπαράγγια με γραβιέρα Τήνου, κάνουν μια spicy έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο.

Το μαγαζί διαθέτει έναν κατάλογο με γεύσεις που σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις χωρίς αναστολές.

Τρεις συνταγές πίτσας κάνουν παιχνίδια με τα υλικά (πάνω στη βάση μπαίνει chili con carne με μάνγκο ή ένα chili chipotle κοτόπουλο με κατσικίσιο τυρί), φρέσκιες σαλάτες με superfoods, μακαρονάδα με βουτυρωμένο λιγκουίνι με αχλάδι, τρούφα και προσούτο, καπνιστό κοτόπουλο με γλάσο και εποχιακή γλυκοπατάτα, καπνιστό Vegas Strip steak. Και βέβαια γλυκά: «πειραγμένο» banoffee σε old fashioned ποτήρι του και ένα σουφλέ gianduja με παγωτό μανταρίνι.

Τα δροσερά Σαββατοκύριακα της άνοιξης, οι πόρτες του Beauty killed the Βeast ανοίγουν για να υποδεχτούν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για γευστικές περιπλανήσεις σε πλούσιες γεύσεις.

Στον πεζόδρομο του νεοκλασικού που από το 1933 κάνει διαδρομή στο χρόνο, η ανθισμένη Αθήνα γίνεται το φόντο για χορταστικό brunch!

Beauty Killed the Beast, but not the taste.

Βeauty Killed the Beast:  Παραμυθίας 14, Kεραμεικός

Το μαγαζί είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 02:00 π.μ. και Παρασκευή, Σάββατο μέχρι τις 04:00 π.μ.