Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, με έντονα αρώματα Μαλαγουζιάς και εκλεκτούς προσκεκλημένους, η οινοποιία Μπουτάρη διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στο σπουδαίο έργο της αμπελουργού – οινοποιού κας Ρωξάνης Μάτσα και τη Μαλαγουζιά Μάτσα.
Ένα κρασί που πρόσφατα απέσπασε χρυσό μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης και που επάξια χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές που έχει να επιδείξει ο ελληνικός αμπελώνας.
Ο υπέροχος κήπος του εστιατορίου FUGA, στην καρδιά του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 23 Μαΐου, υποδέχτηκε σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού κρασιού.
Μέσα από εγκάρδιες ομιλίες προβλήθηκε και τιμήθηκε το έργο και η συνεισφορά της Ρωξάνης Μάτσα στην προβολή και εξέλιξη του ελληνικού κρασιού, αλλά κυρίως η συμβολή της στη διάδοση της ποικιλίας μαλαγουζιά, δίνοντας έμφαση στην πολύχρονη και πλέον οικογενειακή σχέση με την οινοποιία Μπουτάρη και τους ανθρώπους της.