Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bios πειραματίζεται και στο γαστρονομικό πεδίο, όμως γι’ αυτό το καλοκαίρι επιλέγει ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές από την κουζίνα της μαμάς, για την Taverna του που ήδη έχει γίνει talk of the town.
Το όλο εγχείρημα προέκυψε από την ένωση δυνάμεων της Γωγώς Δελογιάννη- η οποία μαζί με τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου παρουσίασε και το «Beef», το προηγούμενο γευστικό project του χώρου με επίκεντρο το κρέας και το Bios.Home Kitchen.
«Επισκεφθείτε την άνω ταβέρνα μακρυά από την υγρασίαν και ζέστην και κοντά στα σπίτια σας. Περιποίησις εξαιρετική, πρόθυμα καρσόνια. Με ένα διευθυντήν γεμάτο χαρά και ευγένεια. Μεζέδες πρώτης ποιότητος με τα αγνότερα υλικά. Τιμαί προσιταί διά κάθε βαλάντιον. Θα έχετε ένα ευχάριστο βραδυνό και ξεκούραση μακρυά από την ρουτίνα της δουλειάς. Κοσμικό κέντρο Μπάιος, γνώριμον εις την εύθυμον νεολαίαν, ένα κέντρο γεμάτο ζωή, χαρά, κέφι και πολιτισμόν. Γεμάτο νέους να πέρνουν το ποτό τους, να απολαμβάνουν τη θέαν και να θαυμάζουν τα νειάτα! Ό,τι πιο εκλεκτόν εις την πολυσύχναστην οδόν Πειραιώς», αναφέρει η ανακοίνωση και πράγματι εδώ θα θυμηθείτε τις μαζώξεις που συνήθιζαν παλιά οι Αθηναίοι στα μικρά ταβερνάκια της πόλης.