Όλοι οι αγαπημένοι σου παίκτες στο ανακαινισμένο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα | 0 bovary.gr
Όλοι οι αγαπημένοι σου παίκτες στο ανακαινισμένο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα | 0 bovary.gr
14|06|2018 15:05
SHARE
ΝΙΚΕ

Όλοι οι αγαπημένοι σου παίκτες στο ανακαινισμένο κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα


Το flagship κατάστημα Nike στο Σύνταγμα, το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα με το νέο Nike store concept, ανανεώθηκε και άνοιξε ξανά τις πόρτες του παρουσιάζοντας τις πιο σύγχρονες αθλητικές προτάσεις σε έναν εντυπωσιακό χώρο 700 τ.μ.

Tο κατάστημα, που μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, εκτείνεται σε 3 ορόφους και αποτελεί τον απόλυτο αθλητικό προορισμό για όποιον αναζητά τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα με πρωτοποριακό σχεδιασμό. 

Στον πρώτο όροφο του καταστήματος, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν corner αφιερωμένο στο “Greek Freak”, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και να δουν από κοντά το πορτραίτο του που φιλοτέχνησε ο visual designer και Illustrator, Χάρης Τσέβης.

Το ανακαινισμένο κατάστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων αγαπούν το τρέξιμο, το μπάσκετ και το training, προσφέροντας παράλληλα τις πιο προηγμένες υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη.

Το opening του ανανεωμένου καταστήματος της Ερμού πραγματοποιήθηκε με ένα celebration run και ένα μεγάλο party που ξεσήκωσε ολόκληρη την Αθήνα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ιστορίες 5 κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, μέσα από τα μάτια 5 Ελλήνων δημιουργών: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Μιχάλης Σεΐτης, ο Βασίλης Σπανούλης και η Κατερίνα Στεφανίδη, που κατάφεραν να «πετάξουν» πάνω από δυσκολίες, ανατροπές και προκλήσεις και να φτάσουν στην κορυφή, ενέπνευσαν 5 ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν 5 έργα τέχνης.

Επισκεφθείτε κι εσείς το ανακαινισμένο κατάστημα της Nike, στην οδό Ερμού 1 και ζήστε από κοντά τη μοναδική Nike εμπειρία!