49 Summer Garden: Ένας μυστικός καταπράσινος κήπος στην καρδιά της Αθήνας | 0 bovary.gr
49 Summer Garden: Ένας μυστικός καταπράσινος κήπος στην καρδιά της Αθήνας | 0 bovary.gr
07|07|2018 12:11
SHARE
49 SUMMER GARDEN

49 Summer Garden: Ένας μυστικός καταπράσινος κήπος στην καρδιά της Αθήνας


Το 49 Summer Garden είναι το νέο ανεπιτήδευτο all day στέκι του Κολωνακίου. Ή καλύτερα ένας κήπος κυριολεκτικά «κρυμμένος» στο πράσινο.

Οι ψηλές καταπράσινες μουριές προσφέρουν φυσική σκιά την ημέρα, ενώ το βράδυ γίνονται ένα οικείο σκηνικό, μια comfort zone για τις συναντήσεις μας.

Στο 49 Summer Garden μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί και να επιλέξεις το brunch που θα απολαύσεις στη δροσιά του κήπου. Είτε λαχταριστό και υπερβολικό, είτε απλό και υγιεινό, θα το θυμάσαι για πολύ καιρό. Όπως θα θυμάσαι για πολύ καιρό και την ευγένεια του προσωπικού. 

Αν πάλι νιώθεις ότι είσαι μεσημεριανός τύπος, η καλύτερη στιγμή στο lunch break σου είναι η στιγμή που θα περάσεις στον κήπο του 49. Το μενού διαθέτει πιάτα της μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας, για όλες τις ώρες και με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Από τα αγαπημένα μας croque monsieur & madame, σαλάτες, πλατώ τυριών & αλλαντικών μέχρι και ζυμαρικά, risotti και κυρίως πιάτα όπως σολομό σχάρας με κινόα και μαρμελάδα λεμόνιου και ταλιάτα με ρόκα με πατάτες σωτέ με δενδρολίβανο. 

Το βράδυ μπορείς να χαλαρώσεις και να αφεθείς στους jazz,blues & swing ρυθμούς που συνοδεύουν του ήχους της νύχτας δοκιμάζοντας τα signature cocktails του bartender όπως crème brule martini και το 49 Signature ή μία από τις 100 ετικέτες κρασιών που προσφέρει η κάβα του 49 από όλο τον κόσμο (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Χίλη...).

Ή μπορείς απλά να εξερευνήσεις τα υπόλοιπα πιάτα του Μενού....

49 Summer Garden - Ξενοκράτους 49 Κολωνάκι

210 7257417/8