Πρωτοχρονιά στο Dybbuk
Πρωτοχρονιά στο Dybbuk
29|12|2018 18:00
SHARE
ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Τα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα πάρτι στην Αθήνα -Πού να διασκεδάσετε την τελευταία μέρα του χρόνου


Το τελευταίο βράδυ του χρόνου αξίζει έναν τελευταίο χορό ή και πολλούς για να μας βρει το ξημέρωμα εξαντλημένους με αναζωογονημένη διάθεση και δύναμη για το μέλλον. 

Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε πού μπορείτε να παρτάρετε μέχρι τελικής πτώσεως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Mad New Year party στο Hyatt

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο  ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, ανοίγει τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό event με την υπογραφή του Mad.

Περισσότεροι από εικοσιπέντε (25) DJ’s, VJ΄s και Live acts μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας, τέσσερα διαφορετικά μουσικά  stages και έξι open bars με απεριόριστη κατανάλωση υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επίσης στο Penthouse Champagne Roof Garden θα έχετε την ευκαιρία δείτε την πρώτη ανατολή της χρονιάς με θέα την Ακρόπολη, παρέα με House Music Vibes, ενώ μετά της 6.30 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το New Year’s Breakfast Buffet του ξενοδοχείου.

Λεωφ. Ανδρεά Συγγρού 115.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και τα εισιτήρια ξεκινούν από 40 ευρώ, ενώ το all inclusive πακέτο, εκτός από all area access, open bar και breakfast buffet, περιλαμβάνει και διαμονή με 110 ευρώ.

City Link
City Link

City Link NYE Party 2019

Το City Link στη Στοά Σπυρομήλιου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει το New Year's Eve party 2019, με φαγητό και ποτό μέχρι το πρωί. Τη βραδιά «ντύνουν «μουσικά τα tunes των PRIMER (Kid Angelo, Devv, Bando, Korilla).

Τιμή εισόδου με ποτό και συνοδευτικά: 25 ευρώ / άτομο

Τιμή ΝΥΕ Dinner: 85 ευρώ / άτομο (ποτά δε συμπεριλαμβάνονται)

Κρατήσεις τραπεζιών ποτού: 130,00 ευρώ / 4 άτομα / απλή φιάλη - 200,00 ευρώ / 4 άτομα / premium φιάλη

Dress code: Μαύρη γραβάτα ή επίσημο ένδυμα.

Tετράγωνο Αμερικής, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σταδίου

InterContinental Hotel Athens
InterContinental Hotel Athens

New Year's Eve 2019 InterContinental Hotel Athens

To DolceVita party σε συνεργασία με την ομάδα του NewKidsOnTheBlock υποδέχεται το 2019 με ένα event για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου InterContinental. Εδώ ακούμε και λικνιζόμαστε σε ρυθμούς Mainstream, Pop και RnB, ενώ δεν λείπουν και τα ελληνικά από το πρόγραμμα για να ανάψουν τα κέφια.  

Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Aθήνα

Trashformers: Νew Years Eve στο Fuzz

Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι Trashformers ετοιμάζουν άλλο ένα εορταστικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο για να ξεκινήσει το 2019 με τη καλύτερη χορευτική διάθεση ever! Aπό τα 80's μέχρι το Άλφα του Κενταύρου, οι ειδικοί έχουν μαζέψει την πιο επίλεκτη ομάδα κρούσης (τυμπάνων αυτιού) και φέρνουν μαζί τους το απόσταγμα όλων εμπειριών αστείρευτης ακομπλεξάριστης διασκέδασης που έχουν ζήσει ως τώρα σε μια βραδιά που θα κάνει ακόμη και τον Άγιο Βασίλη να δακρύσει από τη συγκίνηση!

Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος. Η είσοδος είναι στα 10€ με μπίρα/κρασί

Fuzz Live Music Club
Fuzz Live Music Club

New Year’s Eve: A 12-Hour Marathon Party at six d.o.g.s

Ο ετήσιος πρωτοχρονιάτικος μουσικός μας μαραθώνιος επιστρέφει για ένατη χρονιά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και για 12 ολόκληρες, απολαυστικές ώρες οι  BODJ, Bonso, Fragk & Gi, Jonn, JOSE AMBA, PAN και Tolis Q θα κερνάνε μελομακάρονα και την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης. Eτσι το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς θα μας βρει να χορεύουμε!

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Είσοδος 10 ευρώ

NYE Extravaganza στο Ωδείο Αθηνών

Το αγαπημένο «Σπίτι Μπαρ»: για μία και μόνο νύχτα, μεταφέρεται σε έναν από τους ομορφότερους χώρους του κέντρου, στο Ω2 του Ωδείου Αθηνών. Εδώ ένα μια μεγάλη πίστα 1800 τμ σας περιμένει με με open bar και δυνατά dj sets, για ένα μουσικό εορταστικό ταξίδι σε Disco, Funky και House ρυθμούς μέχρι εξαιρετικά groovy και sexy ηλεκτρονική χορευτική μουσική. Οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 23:00 για όσους θέλουν να υποδεχτούν το νέο έτος με ένα ποτήρι σαμπάνια. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν open bar 30 ευρώ (early bird), ενώ υπάρχουν ειδικές προσφορές για παρέες άνω των 10 ατόμων.

Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα

We Are Family: NYE 2019 w/ the Trophy Wives

Οι Trophy Wives υποδέχονται θριαμβευτικά το 2019 στο Cantina Social με ένα υπέρλαμπρο ρεβεγιόν για την πιο περίεργη κι αγαπημένη οικογένεια της Αθήνας: Από τις 22:00, στιγμές οικογενειακής θαλπωρής με μπουφέ και bubbles και ύστερα αλλαγή χρονιάς με πάρτι και πολύ χορό ως το πρωί!  Mαζί σε μια live εμφάνιση οι Maria Petrogaz & K. Kokovikou.

Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή. Έναρξη στις 22:00. Είσοδος ελεύθερη.

BananaBikini at Booze

Ένα καυτό, καλοκαιρινό πάρτι μέσα στο καταχείμωνο, για να μπει το 2019 όπως του αξίζει, επειδή μας αρέσουν τα λίγα ρούχα, τα πολλά φιλιά, η χορευτική μουσική και ο ανεξάντλητος ερωτισμός. Αν αναρωτιέσαι να πρέπει να βάλεις τα καλά σου, βάλ΄ τα, αλλά πρόσεξε τι θα φορέσεις από μέσα.

Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι. Είσοδος ελεύθερη.

NYE XXL2 Party: Boogie Nights στο Ρομάντσο

Φέτος το Ρομάντζο θα μας ταξιδέψει στον χρόνο και συγκεκριμένα στα late 70’s, όπου η ντίσκο το boogie ήταν τρόπος ζωής. Οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι στο χρόνο θα είναι έξι DJs ακροβολισμένοι σε 2 stages (The Dreamer, Polatof, Sepho, Devika, Mavridis, Akis), με open bar και χορό μέχρι το πρωί! Οι πόρτες του θα ανοίξουν στις 23.59.

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα. Η είσοδος κοστίζει 25 ευρώ με open bar.

Galaxy Bar and Restaurant - Hilton Athens
Galaxy Bar and Restaurant - Hilton Athens

NYE 2019 by Alexandros Christopoulos στο Galaxy Bar Hilton

Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο rooftop bar με την πανοραμική θέα της Αθήνας, είναι πλέον θεσμός. Φέτος  υποδεχόμαστε το νέο έτος με live από τους Undercover Trio, ενώ μετά τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και compiler Αλέξανδρος Χριστόπουλος για να ακολουθήσει ένα After Hours DJ set. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00.

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα

Η είσοδος κοστίζει 35 ευρώ με ποτό, ενώ ενδείκνυνται κρατήσεις στο 2107281351, με ελάχιστη κατανάλωση τραπεζιού στα 90 ευρώ, που περιλαμβάνει μια δωρεάν φιάλη βότκα Bottega Gold ανά 4 άτομα.

ΝΥΕ Special στο Dybbuk

Σημείο αναφοράς στο downtown clubbing, το Dybbuk θα ανοίξει την ambient αίθουσά του και την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να υποδεχτεί το νέο έτος με μια extravagant clubbing εμπειρία στο NYE special του. Οι DJ ANGELO, NICK JOJO και ZOOROO θα βάλουν τα beats, σε ένα πάρτι που θα ξεκινήσει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Σταδίου 7, Αθήνα

Dybbuk
Dybbuk

Blend NYE with Fabrizio Maurizi στο Steam

Η ομάδα του Blend προσκαλεί ξανά τον Fabrizio Maurizi, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της Ιταλικής techno σκηνής, με support από τους Mikee, Manolaco και Nico Rac, για ένα αξέχαστο πάρτι. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:30.

Ευρυμέδοντος  3,  Αθήνα. Είσοδος 17 ευρώ.

ΑnoRmale New Year’s Eve στο Faust

Το ΑnoRmale project και ο Dj Monkylo επανέρχονται δυναμικά στα decks του Faust για να μας παρασύρουν στους μουσικούς ρυθμούς, που άνοιξαν το δρόμο για την προσαρμογή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους στο booth η αγαπημένη Dj Mar.P!

Kαλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος  12, Αθήνα

Faust bar
Faust bar

80s-90s Smash Hits party στο Χοροστάσιον

Ο Χρήστος Μήλιος και η Nat K. επιστρέφουν στα πλατό του «Χοροστάσιον» για την δεκαετή επέτειο  με ένα εκρηκτικό mix όλων των megahits των 80s και  90s. Φήμες λένε ότι όσοι έρχονται σε αυτό το πάρτι έχουν μία πολύ καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χρήματα, επαγγελματική ευημερία και αισθηματική επιτυχία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:59, οι μουσικές ξεκινούν στη 1:00.

Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος , Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Trash Vs Techno: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Kremlino

To Kremlino και το Luben μας προσκαλούν στη πιο σουρεαλιστική φάση της πόλης: 2 stages, 18 χιλιάδες διαφορετικά είδη μουσικής και καμία συνοχή! Στο Main Stage, οι Cult Invaders, θα παρουσιάζουν ένα μαραθώνιο DJ Set που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί: Δάκης, Δάντης, Σάκης,  θα ακουστούν στη διαπασών. Μουσικάρες από τα 80’s και τα 90’s, ξένα και ελληνικά τραγούδια που έχετε χιλιοτραγουδήσει και όλες οι ένοχες μουσικές σας απολαύσεις θα συνυπάρξουν αρμονικά. Παράλληλα στo Dance stage,  θα απολαύσετε μια αγία techno νύχτα που θα κρατήσει μέχρι το ξημέρωμα και βάλε.

Χαϊδαρίου 6,  Πειραιάς,  Είσοδος: 5 ευρώ

NYE Extravaganza: Nicola Lavacca & Digital Riot

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένα μυθικό όνομα για το αθηναϊκό clubbing, ο Nicola Lavacca, υποδέχεται το 2019 σε ένα ειδικά σχεδιασμένο disco dj set, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει. Αμέσως μετά, οι Digital Riot θα μας συνοδέψουν μέχρι το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς.

Crust, Πρωτογένους 13, Ψυρρή. Έναρξη στη 01:00. Είσοδος ελεύθερη.

Gazarte
Gazarte

New Year's Eve Party στο Gazarte

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Roof Stage του Gazarte για άλλη μια χρονιά έχει στηθεί το απόλυτο happening για να αποχαιρετήσουμε το 2018 και να υποδεχτούμε το 2019 με θετική ενέργεια.  Το τραπέζι είναι επίσημα στρωμένο και σας περιμένει να απολαύσετε το εορταστικό menu το οποίο φλερτάρει με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας. Guilty Pleasures είναι το θέμα της πιο γιορτινής βραδιάς του χρόνου με τον παραγωγό του EnLefko Σπύρο Παγιατάκη και την γνωστή για τα ευφάνταστα mashup της και τα ανεπανάληπτα διασκεδαστικά dj Set με πιο πρόσφατο εκείνο στο party της Στέγης, Matina Sous Peau, να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη House Band του Gazarte, τον Γιώργο Ζερβό και την Εύα Τσάχρα, χαρίζοντας μας το απόλυτο πάρτι αφιερωμένο στις δικές μας ένοχες απολαύσεις από όλες τις μουσικές δεκαετίες!

Βουτάδων 32-34,  Γκάζι