Όσοι έχετε επισκεφτεί την πανέμορφη Άνδρο, αποκλείεται να μην έχετε ακούσει για το Μastello, ένα μοναδικό εστιατόριο στο Μπατσί που ειδικεύεται στα θαλασσινά.
Δημιούργημα τριών φίλων, του Στέλιου Δρόσου, του Μιχάλη Σάτμαρη, που στην αθηναϊκή εκδοχή έχει και την επίβλεψη της κουζίνας, και του Παναγιώτη Δεκαβάλλα, το Μastello ήρθε να καλύψει ένα κενό στη γαστρονομική σκηνή του νησιού, όπου αφθονούν οι παραδοσιακές ταβέρνες, αλλά έλειπε ένα εστιατόριο με δημιουργική ελληνική κουζίνα και θαλασσινές γεύσεις.
Και φαίνεται πως τα κατάφεραν, αφού το μαγαζί της Άνδρου έχει κερδίσει Xρυσή Yποψηφιότητα για το «Gold Award of Quality & Taste 2019» στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων ποιότητας και γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards στην κατηγορία «Ψάρι-Θαλασσινά», βάζοντας το νησί στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας.