Το «L΄Audrion» στην Πλάκα
Το «L΄Audrion» στην Πλάκα
19|02|2019 15:15
SHARE
L' AUDRION

Οταν το κρασί αναδεικνύει το τυρί - Το «L΄Audrion» διδάσκει τους κανόνες


L'Audrion. Σημείο συνάντησης στην Πλάκα για μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσία γαλλικών κρασιών και τυριών.

Πολλοί πιστεύουν, ότι η κυριαρχία των Γαλλικών τυριών στην Παγκόσμια Γαστρονομία οφείλεται στον συνδυασμό με το Γαλλικό κρασί και μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για να απολαύσεις και τα δύο.

Αυτά τα συστατικά τα έχει το L'Audrion το "Cave à manger", όπου λάτρεις του κρασιού και των γαλλικών τυριών έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ‘Tasting’ την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:30.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 23 € το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται 6 διαφορετικά τυριά, δοκιμή 4 κρασιών και έκπτωση έως 25 % σε επιλεγμένα κρασιά της Κάβας του L’Audrion.

Τα γαλλικά τυριά είναι φημισμένα όχι μόνο για την ποιότητά τους, αλλά και για τις πολύ ιδιαίτερες γεύσεις, οι οποίες καθορίζονται από την περιοχή προέλευσής τους.

Τα τυριά που θα απολαύσετε στο L’Audrion είναι προσωπική επιλογή του σεφ Alain Parodi και της Maurie Laure Bocabarteille, της Γαλλίδας ιδιοκτήτριας.

Λίγα λόγια για το γαλλικό τυρί και κρασί. Κάθε τυρί έχει άλλη υγρασία, άλλη περιεκτικότητα σε λίπος, άλλη υφή και άλλη γεύση. Το κρασί που θα συνοδεύσει την ποικιλία τυριών έχει επιλεγεί για την οξύτητα, γλυκύτητα, σώμα και δομή. Τα νεαρά τυριά πιθανόν να ταιριάζουν καλύτερα με φρέσκα κρασιά που είναι φρουτώδη, με ξηρά ροζέ, με κόκκινα με καλή οξύτητα και έντονα φρούτα και αφρώδη. Τα πιο ώριμα τυριά ταιριάζουν με κρασιά που έχουν μεγαλύτερη πολυπλοκότητα και περισσότερο σώμα.

Αναπόφευκτα υπάρχουν κανόνες που οδηγούν σε επιτυχημένους συνδυασμούς, όπως αυτούς που θα δοκιμάσετε στο French Cheese and Wine Tasting την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:30.

Το L΄Audrion διδάσκει τους κανόνες

Το βραβευμένο Γαλλικό Εστιατόριο L'Audrion σου μαθαίνει πως να συνδυάσεις το τυρί με το κρασί στο μαγευτικό κελάρι του!

ΗΜΕΡΑ: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:30

ΤΙΜΗ: 23 € το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται 6 διαφορετικά τυριά, δοκιμή 4 κρασιών και έκπτωση έως 25 % σε επιλεγμένα κρασιά της Κάβας μας

ΚΡΑΤΗΣΗ: Λόγω των περιορισμένων θέσεων, αλλά και του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων η κράτηση υποχρεωτική. Kαλέστε έως τις 19 Φεβρουαρίου στο τηλ. +30 21 0324 1193.