7 πρωτοχρονιάτικα πάρτι στην Αθήνα για όλα τα γούστα -RNB, σε ξενοδοχεία, με θέμα τη «Λάμψη» του Φώσκολου | 0 bovary.gr
7 πρωτοχρονιάτικα πάρτι στην Αθήνα για όλα τα γούστα -RNB, σε ξενοδοχεία, με θέμα τη «Λάμψη» του Φώσκολου | 0 bovary.gr
30|12|2016 11:37
SHARE
NEW YEAR PARTY

7 πρωτοχρονιάτικα πάρτι στην Αθήνα για όλα τα γούστα -RNB, σε ξενοδοχεία, με θέμα τη «Λάμψη» του Φώσκολου


Τα καλά πάρτι δεν είναι συχνά στις μέρες μας, όμως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενδείκνυται για να ξεφαντώσετε μέχρι πρωίας.

Το καλύτερο είναι να πάτε στους χώρους που διοργανώνονται λίγο πριν την αλλαγή, γιατί μετά θα μπλέξετε στην κίνηση, δεν θα βρείτε να παρκάρετε- αν  και πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα αυτοκίνητα, σε περίπτωση που σκοπεύετε να πιείτε- και  θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά αρκετή ώρα. Οπότε πάρτε την παρέα σας, φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για  να ξημερωθείτε,  χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς.

 Για τους λάτρεις της τζαζ και τους πιο νοσταλγικούς, φέτος το Gazarte υποδέχεται την Πρωτοχρονιά με εκλεπτυσμένο menu, απογειωτικά cocktails, και αστραφτερές παρουσίες! Στο Main Stage  λοιπόν ο Γιαννίδης, ο Σπάρτακος, ο Καπνίσης και ο Μουζάκης συναντούν τον Sinatra, την Ella Fitzgerald, τον Tony Bennett και τον Chris Rea  σε ένα να εορταστικό μουσικό πρόγραμμα με ρετρό διαθέσεις. Ο  Δημήτρης Καλαντζής θα είναι εκεί με την μπάντα του και θα παρουσιάσει τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές, σε  μία βραδιά γεμάτη σουίνγκ, με πρωταγωνίστριες τη Μαρίζα Ρίζου και την Αθηνά Ρούτση.

Αν πάλι έχετε διάθεση για χορό, το μεγαλύτερο Ηouse - RNB πάρτι της πόλης επιστρέφει για ένα μοναδικό event, με τίτλο  «Show me love»  στον χώρο του Gazi music hall. Οι  διοργανωτές υπόσχονται ένα  πλούσιο οπτικοακουστικό show με laser shows,  πυροτεχνήματα, sexy dancers, performers και πολλά  εφέ  που ολοκληρώνουν το πακέτο μιας ξεχωριστής βραδιάς.  Στα decks  θα βρεθούν οι Ace2Ace και o Agent Greg,  σε ένα ιδιαίτερο back2back πολύωρο dj set που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του 2017. Η  είσοδος είναι 20 ευρώ με ποτό.

Πηγή φωτογραφίας: http://www.allaboutmusic.gr

Το Balux club ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα μια χρονιά και οι καλύτεροι dj’s της χώρας θα βάλουν φωτιά στα decks του, με τις μοναδικές μουσικές τους επιλογές. Από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του μαγαζιού, έχουν περάσει ενδεικτικά ο Dj Haze, ο Kostas KSB, ο Sonarise και ο Silvester Sweex. Κάθε χρονιά ο πήχης ανεβαίνει όλο και ψηλότερα, με όλη την Αθήνα να διασκεδάζει και να υποδέχεται τον νέο χρόνο, στο μεγαλύτερο non stop party, που αγαπάει η νεολαία. Επίσης, το Balux , διαθέτει και ένα εξαιρετικά καλά διαμορφωμένο εστιατόριο, το οποίο θα ανοίξει στις 5:30 το πρωί και προσφέρει πρωινό γεύμα.

Στο «Galaxy Bar and Restaurant» στο «Hilton», με  την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη φανταστική του  θέα, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, που  επιλεγεί μουσικές από ένα ευρύ φάσμα, μας περιμένει στο ρεβεγιόν που προσελκύει το πιο όμορφο κοινό της πόλης. Η είσοδος είναι € 35 με ποτό, αλλά πρέπει να κάνετε κράτηση.

 Για τους λάτρεις του κέντρου, το six d.o.g.s, τηρώντας τις παραδόσεις, καλεί και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, όλους τους φίλους του σε ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την καλύτερη house και technο μουσική της πόλης. Στα decks φέτος θα είναι οι:  Lex, Pan, BODJ, Anestie Gomez, ClubKid, Tolis Q και Mr.Statik  για να μοιράζουν απλόχερα feel good dance vibes.Η είσοδος είναι στα  € 10  και φροντίστε να έχετε μαζί σας γυαλιά ηλίου,  γιατί θα σας βρει το ξημέρωμα.

Πηγή φωτογραφίας: www.manual.gr

To Ρομάντσο φέτος έχει μια πρωτότυπη ιδέα για ένα θεματικό πάρτι, που κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της «Λάμψης», της γνωστής σειρά του Νίκου Φώσκολου, και μας προσκαλεί να εισβάλλουμε στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant και διασκεδάζουμε παρέα με την αμφιλεγόμενη οικογένεια Δράκου.  Το dress code είναι αριστοκρατικό και η είσοδος με open bar είναι στα  25 ευρώ.

Τώρα αν  πάλι αγαπάτε τις τέχνες και τον πολιτισμό, δεν έχετε  παρά να πάτε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όπου  εκεί παραδοσιακά ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος διοργανώνει το μεγαλύτερο θεατρικό πάρτι της χρόνιας, με ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τις μουσικές επιλογές. Θα δείτε σίγουρα το μισό ελληνικό θέατρο να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς, κυρίως τη νέα γενιά, και το κυριότερο δεν υπάρχει είσοδος.