8 μπαρ στην Αθήνα για να ακούσεις live μουσική με το ποτό σου - Ροκ, τζαζ μέχρι ρέγκε | 0 bovary.gr
8 μπαρ στην Αθήνα για να ακούσεις live μουσική με το ποτό σου - Ροκ, τζαζ μέχρι ρέγκε | 0 bovary.gr
ΠΟΤΟ ΚΑΙ LIVE

8 μπαρ στην Αθήνα για να ακούσεις live μουσική με το ποτό σου - Ροκ, τζαζ μέχρι ρέγκε


Ακούς την αγαπημένη σου μουσική live, γεύεσαι το ποτό σου, έχεις κοντά σου τους φίλους σου... το λες και ευτυχία.

Γιατί τελικά αυτό είναι ευτυχία, οι μικρές καθημερινές στιγμές απόλαυσης που είναι κρυμμένες στην πόλη. Τα μπαράκια με live μουσική ήταν, είναι και θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις αυτών που θέλουν ένα εναλλακτικό είδος διασκέδασης όταν θέλουν να βγουν τα βράδια. Κάποια έχουν σταθερούς θαμώνες εδώ και χρόνια, άλλα χτίζουν σιγά σιγά το κοινό τους προσπαθώντας να καινοτομήσουν. Εκεί θα βρεις άτομα κάθε ηλικίας να χάνονται στους ήχους που αγαπούν, το ένα ποτό να φέρνει το άλλο και να περνούν πραγματικά καλά κάνοντας τον κάθε χώρο στέκι τους. Στέκι που υποστηρίζουν φανατικά και η καλή φήμη του μεταφέρεται από στόμα σε στόμα μεγαλώνοντας το κοινό του. Διαλέξαμε 8 μπαράκια με live μουσική για όλα τα γούστα.

1) Κεραμείο

Αν κυκλοφορείς μεταξύ Κεραμεικού και Μεταξουργείου, θα έχεις ακούσει γι'αυτό. Τζαζ, blues, ροκ, funk, εκεί θα βρεις το αγαπημένο σου είδος μουσικής απολαμβάνοντας το ποτό σου. Τα live του ξεχωρίζουν, οι τιμές του προσιτές, η διακόσμησή του επηρεασμένη από το παρελθόν του, καθώς το Κεραμείο ήταν εργαστήρι κεραμοποίιας.

Πλαταιών 27, Κεραμεικός

Πηγή φωτογραφιών Facebook

2) Τiki bar

Το Tiki bar μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς φίλους και στα live του να επικρατεί το αδιαχώρητο. Υπέροχα ποτά, διακόσμηση με άρωμα Χαβάης. Xρώμα παντού και κέφι επίσης. Το πρόγραμμα με τα live του έχει πάντα ενδιαφέρον καθώς ο χώρος έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή νέους δημιουργούς (και πολύ ενδιαφέρουσες μπάντες).

Φαλήρου 15, Αθήνα

Πηγή φωτογραφιών: http://www.tikiathens.com

3) Odeon

Αυτό το μπαράκι στο Μετς ξεχωρίζει. Για την αισθητική του, την διακόσμησή του, τις μουσικές επιλογές του, το ζεστό του κλίμα. Στοιχεία που δικαιώνουν την επιλογή των θαμώνων του. Τα live του για όλα τα γούστα. Το μπαρ αγαπά ιδιαιτέρως την τζαζ αλλά συχνά συναντάμε μουσικές εκπλήξεις!

Μάρκου Μουσούρου 19, Μετς

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

4) Koo- Koo Live Music Bar

Κοο- Κοο Live Music Bar. Ενα αγαπημένο στέκι στο Γκάζι. Industrial design που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Aπό το KOO- KOO έχουν περάσει αξιόλογα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και ανερχόμενα που έχουν πολλά να πουν.

Iάκχου 17, Γκάζι

Πηγή φωτογραφιών: http://www.kookoo.gr/

5) The Zoo

Βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Οι θαμώνες του, σταθεροί εδώ και χρόνια: συγκεκριμένα πάνω από δύο δεκαετίες.

Live εμφανίσεις καλλιτεχνών από το ελληνικό μουσικό στερέωμα και τα είδη μουσικής δεν περιορίζονται. Από ροκ μέχρι blues.

Ζωοδόχου Πηγής 45 & Σαρανταπόρου, Χαλάνδρι

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

6) Ροδάνι

Εδώ όλα κυλούν... «Ροδάνι». Χώρος αγαπημένος με σταθερό κοινό. Βρίσκεται στο Χαλάνδρι δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη νυχτερινή του ζωή. Μποέμ διακόσμηση, ζεστασιά, φιλική ατμόσφαιρα.

Ξεχωριστά live με μουσική για όλα τα γούστα: ροκ, έντεχνη, reggae.

Αγίου Γεωργίου 43α, Χαλάνδρι

 

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

7) Mike's Irish Bar

Ενα bar που γράφει τη δική του ιστορία. Μια ιρλανδική pub που κλείνει μέσα της μπύρα που καλύπτει κάθε προτίμηση, φιλική και ζεστή διάθεση και βέβαια όλα αυτά υπό τους ήχους καλής μουσικής. Βραδιές με live μουσική και αξιόλογους Έλληνες δημιουργούς του ροκ στερεώματος και όχι μόνο, αλλά και βραδιές καραόκε.

Σινώπης 6, Αθήνα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

8) After Dark

Bρίσκεται στην οδό Διδότου. Τα πιο γνωστά ονόματα της ροκ (και όχι μόνο) ελληνικής σκηνής έχουν περάσει από εδώ και ο χωρός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του μέσα στο χρόνο. Οι «παλιοί» τον γνωρίζουν καλά, οι «νέοι» τον ερωτεύονται. Απολαμβάνεις το ποτό σου και βλέπεις να ξετυλίγονται εμπρός σου μελωδίες από τα παλιά που πάντα έχουν πολλά να πουν.

Διδότου 31, Αθήνα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook


 

 

TAGS