Ολα όσα συμβαίνουν στη σχολή φλερτ της Αθήνας -Τι έχουν μάθει οι 400 που αποφοίτησαν!  | 0 bovary.gr
Ολα όσα συμβαίνουν στη σχολή φλερτ της Αθήνας -Τι έχουν μάθει οι 400 που αποφοίτησαν! | 0 bovary.gr
15|02|2017 14:05
SHARE
ΣΧΟΛΗ ΦΛΕΡΤ

Ολα όσα συμβαίνουν στη σχολή φλερτ της Αθήνας -Τι έχουν μάθει οι 400 που αποφοίτησαν!


Oσο απίστευτο και αν ακούγεται... συμβαίνει! Τρεις δαιμόνιοι επιχειρηματίες αποφάσισαν να ιδρύσουν σχολή... φλερτ! 

Βλέποντας τη δυσκολία πολλών ανδρών να προσεγγίσουν γυναίκες και έχοντας υπάρξει και οι ίδιοι, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θύματα του αγχους της απόρριψης της πρώτης προσέγγισης και της χαμηλής αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα –όπως λένε- να μην το έχουν καθόλου με τις γυναίκες, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, την ίδρυση της εν λόγω σχολής. 

Ο Ανέστης, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός (απόφοιτος του Μετσοβίου), ο Χρήστος, πτυχιούχος Ηλεκτρολογίας, και ο Σπύρος, πτυχιούχος Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στο Management, αποφάσισαν να παλέψουν τους φόβους τους, μελέτησαν τη γυναικεία ψυχολογία, άρχισαν να φλερτάρουν με επιτυχία και έφτιαξαν την εταιρία «menofstyle», που από το 2014 έχει… εκπαιδεύσει στο φλερτ 400 άνδρες, ηλικίας από 18 έως 55 ετών.

«Στα σεμινάρια που γίνονται στα γραφεία μας η εκπαίδευση αφορά στη διαχείριση πολλών ειδών πίεσης, στην εκμάθηση βασικών πραγμάτων για τη γυναικεία ψυχολογία, στη γλώσσα του σώματος, στον τόνο της φωνής. Μαθαίνεις να καταλαβαίνεις πότε μία γυναίκα είναι συναισθηματικά διαθέσιμη και πότε όχι, πώς να διαχειριστείς το πρώτο ραντεβού. Όταν έρχονται σε εμάς οι άνδρες μας λένε ‘θέλω να βρω γυναίκα’. Εμείς τους απαντάμε ‘αυτό που πρέπει να επιθυμείς είναι να βρεις τη σωστή γυναίκα’» αναφέρει ο Χρήστος μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο. 

Τα μαθήματα, τα οποία διαρκούν τρεις μήνες, εκτός από θεωρητικά είναι και πρακτικά με τα τρία αγόρια να πηγαίνουν μαζί με τους μαθητές τους σε μπαρ για... εξάσκηση στο φλερτ. «Πριν έρθουν στο μπαρ βγήκαν στο δρόμο και φλέρταραν με περίπου 30 γυναίκες. Το φλερτ δεν θα το μάθεις στα βιβλία. Έχω υπάρξει στη θέση τους. Ήμουν μόνος και δεν είχα κοπέλα, μέχρι που έκλεισα τα 23 και αποφάσισα να αλλάξω. Μέχρι τότε φοβόμουν να μιλήσω με γυναίκες που μου άρεσαν. Ήμουν κοινωνικός μόνο με τους άντρες», λέει στον «ΕΤ» ο Ανέστης.

«Τους μαθαίνουμε να προσεγγίζουν τις γυναίκες με ωραίο τρόπο, βασισμένο στην ειλικρίνεια. Πολλοί μαθητές μας ρωτάνε για την πρώτη ατάκα. Τους εξηγούμε ότι το παν είναι να είναι άνετοι. Η ατάκα θα έρθει. Στο δρόμο για παράδειγμα μπορούν να πουν  ‘σε είδα από μακριά και πλησίασα για να δω αν είσαι και από κοντά τόσο όμορφη’. Αν η γυναίκα απαντήσει ‘τελικά είμαι όμορφη;’ αυτό σημαίνει ότι έχεις ένα πρώτο θετικό δείγμα», συμπληρώνει ο Ανέστης.

Έξι συμβουλές προς... ναυτιλομένους

  1. Δεν φλερτάρουμε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η μυρωδιά απωθεί τις γυναίκες, ενώ μειώνεται η ικανότητα μνήμης.
  2. Ζητάμε κινητό τηλέφωνο και όχι Facebook. Συνήθως η γυναίκα δίνει το Facebook όταν θέλει να αποφύγει κάποιον.
  3. Είναι πιο αποτελεσματική η προσέγγιση γυναικοπαρέας από έναν άνδρα και όχι από περισσότερους. Ένας φίλος μπορεί να προσεγγίσει μόνο όταν η γυναικοπαρέα έχει αποδεχτεί τον πρώτο.
  4. Δεν έχει τόσο σημασία όσο νομίζουμε η πρώτη ατάκα. Το παν είναι να είσαι άνετος για να ρίξεις τις άμυνες της γυναίκας. Να την κάνεις να γελάσει.
  5. Η καλή εμφάνιση δημιουργεί πιο εύκολα έλξη και κάνει τις γυναίκες να συγχωρούν πιο εύκολα τα λάθη στο φλερτ. Δεν είναι όμως το παν, καθώς αποτελεί μόνο το 50% της επιτυχίας. Το υπόλοιπο 50% είναι το στυλ.
  6. Το να πάρεις το κινητό τηλέφωνο δεν είναι αυτοσκοπός. Πολλές φορές στην προσπάθεια να το πετύχουμε χάνουμε το νόημα του φλερτ