Al Hammam: Το μοναδικό αυθεντικό τουρκικό χαμάμ, λειτουργεί στην Πλάκα!  | 0 bovary.gr
Al Hammam: Το μοναδικό αυθεντικό τουρκικό χαμάμ, λειτουργεί στην Πλάκα! | 0 bovary.gr
AL HAMMAM

Al Hammam: Το μοναδικό αυθεντικό τουρκικό χαμάμ, λειτουργεί στην Πλάκα!


«Ολα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας». Αυτό είναι το μότο του Al Hammam, του μοναδικού αυθεντικού τούρκικου Ηammam στην Αθήνα (Αl Hammam υπάρχει και στην Κρήτη).

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ζουν όσοι επισκέπτονται το χαμάμ που βρίσκεται Τριπόδων 16 & Ραγκαβά στην Πλάκα. Τα στενά της σε οδηγούν σε ένα μέρος συνώνυμο της χαλάρωσης. Το Al Hammam (Αl Hammam Authentic Turkish Baths) βρίσκεται 100 μέτρα από το Λουτρό των Αέρηδων και «βλέπει» Ακρόπολη.

Οταν λέμε «χαμάμ» τι εννοούμε;

Χαμάμ είναι η υγρή εκδοχή της σάουνας. Τα χαμάμ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κουλτούρα ανατολικών χωρών. Ηταν σημεία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης. Με αισθητική ομορφιά. Στη Δυτική Ευρώπη, το χαμάμ ήταν ένα τρόπος εξαγνισμού του σώματος.

 

 

Το Al Hammam υποστηρίζει ότι «σε αντίθεση με άλλα spa που ονομάζουν ένα δωμάτιο με ατμό Hammam, είναι το μοναδικό αυθεντικό τούρκικο Hammam με αυθεντικά φυσικά προϊόντα και υπηρεσίες». Στο Al Hammam θα βρείτε εκπαιδευμένους αισθητικούς και με ορίτζιναλ προϊόντα από argan oil θα απολαύσετε απολέπιση. Μετά ακολουθεί μασάζ με αφρό από σαπούνι λαδιού.

Αν σας γοητεύει η ομορφιά του κέντρου της Αθήνας, τότε η θέα του Al Hammam θα σας αποζημιώσει.

«Εδώ στο Al Hammam πιστεύουμε ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί σε μικρά πράγμα. Είναι το πάθος μας και η αποστολή μας να κάνουμε τις καθημερινές σου συνήθειες, εμπειρίες με νοήμα.

Σχεδιάσαμε χαμάμ και θεραπείες σπα με μοναδικά προιόντα που βοηθούν να δημιουργηθεί ηρεμία και απόλαυση της στιγμής. Ξεκλείδωσε την ομορφιά σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και βελτίωσε τη ζωή σου» διαβάζουμε στη σελίδα του.

Στο Al Hammam κάνεις ένα ταξίδι στην μυσταγωγία της Ανατολής, μυήσε στα μυστικά μιας ομορφιάς που «ξεκινά από μέσα» και νιώθεις το σώμα σου να απελευθερώνεται.

Τι μπορεί να κάνει κάποιος στο Al Hamman;

Αν δεις κάποιος τον κατάλογό του, η απάντηση είναι μία: πολλά!

Οι υπηρεσίες στο Al Hammam είναι χαλαρωτικές και αποτοξινωτικές. Συμβάλλουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, στον καθαρισμό του σώματος και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Eνα μασάζ (Hammam Self- Administrated) που διαρκεί 45 λεπτά κοστίζει 25 ευρώ. Το μασάζ «Al Hammam» (μασάζ 30 λεπτών, απολέπιση με γάντι 15 λεπτά, μασάζ με σαπούνι από ελαιόλαδο 15 λεπτά και λούσιμο) διαρκεί μια ώρα και κοστίζει 49 ευρώ. Το «Sultana Hammam»  διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά και κοστίζει 68 ευρώ. Το πιο σπέσιαλ «πακέτο» μασάζ που έχει το ιδιαίτερο όνομα «Sultan's Daugher Wedding Hammam», διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και κοστίζει 129 ευρώ περιλαμβάνει μέχρι και μάσκα προσώπου από σοκολάτα και... ροδόνερο. Ενα ζευγάρι μπορεί να κάνει μασάζ και η μία ώρα και τα 15 λεπτά να του κοστίσουν 189 ευρώ ενώ οι 2 ώρες και τα 30 λεπτά 269 ευρώ.

Στο «dry room» κάποιος μπορεί να κάνει αρωματοθεραπεία και να του κοστίσει από 39 μέχρι 60 ευρώ ανάλογα με την ώρα, αθλητικό μασάζ, μασάζ από ελαιόλαδο, βότανα, μέλι και ρακί, μασάζ με ζεστή σοκολάτα, λεμφικό και πολλά ακομα.

Μπορεί να κάνει καθαρισμό προσώπου με ατμό (για μία ώρα) και να του κοστίσει 59 ευρώ, αρωματική θεραπεία προσώπου (Aromatic facial therapy) διάρκειας 60 λεπτών και να του κοστίσει 79 ευρώ.

Μπορεί ακόμα να κάνει μακικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS