Σ' αυτό το μαγαζί στη Γλυφάδα έχουν τον τρόπο όσο εσύ κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ να... μην γκρινιάζει ο καλός σου | 0 bovary.gr
Σ' αυτό το μαγαζί στη Γλυφάδα έχουν τον τρόπο όσο εσύ κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ να... μην γκρινιάζει ο καλός σου | 0 bovary.gr
CURE NAILWORKS

Σ' αυτό το μαγαζί στη Γλυφάδα έχουν τον τρόπο όσο εσύ κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ να... μην γκρινιάζει ο καλός σου


Γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι η γυναίκα που πάνω από όλα ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της, να αναδεικνύει τα δυνατά του σημεία και να απολαμβάνει τη στιγμή.

Η πόλη είναι γεμάτη από κρυμμένους «παραδείσους ομορφιάς» που τους επισκέπτεσαι και νιώθεις ότι κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.

Στην οδό Κύπρου 76 στη Γλυφάδα, θα νιώσεις ότι κάνεις beaute στο Παρίσι. Ενα σαλόνι ομορφιάς με παριζιάνικο αέρα, με girly διακοσμητικές πινελιές και αρώματα από γευστικά ροφήματα και γλυκίσματα.Τι πιο χαλαρωτικό από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό, μυρωδάτο ρόφημα ή απεριτίφ και παράλληλα να περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Στο Cure Nailworks δεν θα περάσεις όμορφα μόνο εσύ αλλά και... ο καλός σου. Γιατί όσο εσύ μπορεί να απολαμβάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ, εκείνος μπορεί να απολαμβάνει ένα Thai Massage. (Τα οφέλη του Thai Massage για τον οργανισμό, πολλαπλά. Μπορεί να αποβάλλει την πίεση και το συσσωρευμένο στρες από τον οργανισμό, να ανακουφίσει το σώμα από μυοσκελετικούς πόνους, να φέρει αναζωογόνηση). Το μαγαζί αποκτά ολοένα μεγαλύτερο ανδρικό κοινό είτε για να απολαύσει το εν λόγω ευεργετικό μασάζ είτε για την την περιποίηση των άκρων του, που δεν απευθύνεται πια μόνο στις γυναίκες. 

«Cent grooming» λέγεται το πακέτο που μπορεί να ένας άνδρας να απολαύσει και περιλαμβάνει τόσο μανικιούρ όσο και πεντικιούρ.

 

Στο Cure Nailworks μπορείς να απολαύσεις ακόμα hot οil manicure, μια τεχνική ιδανική για την ενυδάτωση των νυχιών και των χεριών. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την υγεία της επιδερμίδας σε βάθος χρόνου.

Μπορείς ακόμα να κάνεις αποτρίχωση σε όποιο σημείο του σώματός σου επιθυμείς.  Mπαίνοντας μέσα θα δεις ένα ξύλινο μπαρ που κοσμεί το κατάστημα και εκεί κάθεσαι και απολαμβάνεις τις υπηρεσίες του.

Ροζ κορδέλες, αχνιστά φλιτζάνια και πιάτα με γλυκίσματα. Ολα αυτά απολαμβάνοντας υπηρεσίες ομορφιάς.

Φωτογραφίες: Facebook/ Cure Nailworks