Το αυθεντικό εγχώριο έδεσμα που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Η λιχουδιά που έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζητήσεων και διαφωνιών ανάμεσα σε όσους ζουν στη βόρεια και νότια Ελλάδα. Ζουμερό κρέας, με ή χωρίς τζατζίκι, πατάτες ή κρεμμύδι. Με μια λέξη: σουβλάκι!
Ο παραδοσιακός αυτός πειρασμός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καλοφαγάδων (όλες τις ώρες της ημέρας), που απαιτούν τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, αλλά και το μεράκι στο ψήσιμο - το μυστικό της επιτυχίας.
Εμείς βγήκαμε μια βόλτα στην πόλη και αφού πρώτα ξεπεράσαμε το άγχος με τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες, ικανοποιήσαμε την πείνα μας στις 5 καλύτερες επιλογές, αυτές που διατηρούν την παράδοση (ακόμα κι αν είναι new entry στην αγορά) και σας τις προτείνουμε.
- «Το σουβλάκι του Κόλλια»
Νέα άφιξη στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 46. Ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος, δύο αδέρφια, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την εμπειρία τους στο χώρο της εστίασης, για να υλοποιήσουν την ιδέα τους, ανοίγοντας «Το σουβλάκι του Κόλλια» και πλέον κάνουν πραγματικότητα το όνειρο κάθε επισκέπτη του μαγαζιού, παρέχοντας άριστης ποιότητας γευστικές επιλογές, σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν παρά να είναι τα ζουμερά, νόστιμα χειροποίητα σουβλάκια, ενώ αξίζει να δοκιμάσετε ορεκτικά, σαλάτες όπως η «Blue Cheese» και η σαλάτα του «Κόλλια», γύρο είτε κοτόπουλο είτε χοιρινό, τηγανιτές πατάτες που σερβίρονται σε κουβαδάκι, «μπριζολάκια χοιρινά» και ψητά λαχανικά.
Το Σουβλάκι του Κόλλια, 28η Οκτωβρίου 46, Αργυρούπολη