ydria.gr
ydria.gr
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

Ρομαντικό και αριστοκρατικό: Αυτό το μαγαζί στην Πλάκα σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή


Την πιο ειδυλλιακή ώρα της ημέρας, κάπου εκεί που το κόκκινο και το ροζ του ήλιου μπλέκονται με το χρυσό και «λούζουν» τον ουρανό, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε ένα από τα πιο γραφικά και ατμοσφαιρικά μέρη της Αθήνας, την Πλάκα.

Η απόλυτη αθηναϊκή γειτονιά που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή και σφύζει από ζωή, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που η φύση βρίσκεται στα καλύτερα της και την κάνει ακόμα πιο χρωματιστή και ευωδιαστή.

Λίγο μετά τη δουλειά λοιπόν, θα με βρεις συχνά σε ένα από τα αγαπημένα μου στέκια, την Υδρία.  

Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη Ρωμαϊκή Αγορά, στην οδό Αδριανού, σε ένα «στρατηγικό» σημείο που σε κάνει να χάνεσαι μαζί με την περατζάδα και να αισθάνεσαι τουρίστας μέσα στην ίδια σου την πόλη, βλέποντας τα δεκάδες φλας να συγκεντρώνονται για να απαθανατίσουν το ηλιοβασίλεμα.

Το all day εστιατόριο –café Υδρία είναι κομψά διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο και διαθέτει ένα άκρως φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές κάτω από την Ακρόπολη, για τις παρέες, αλλά και για τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν ρομαντικές καλοκαιρινές στιγμές.

ydria.gr
ydria.gr

Για εσάς που λατρεύετε τις αυθεντικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, μαγειρεμένες με τοπικά προϊόντα, στην Υδρία θα βρείτε ένα μενού που τα έχει όλα, με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Σολάκη!

Διαλέξτε ένα τραπέζι στον κήπο ή μέσα στο χώρο της Υδρίας και δοκιμάστε μπρουσκέτα με παραδοσιακή ελληνική φέτα, θαλασσινά, πλούσιες σαλάτες από ολόφρεσκα λαχανικά, γραβιέρες ή λαδοτύρια και φυσικά μην παραλείψετε τα σιουφιχτά με κολοκύθι, δυόσμο, φέτα και ντοματίνια, το πιο δροσερό πιάτο.

Ολοκληρώστε γλυκά τη βόλτα σας με σουφλέ σοκολάτας, σπιτική μηλόπιτα και μπακλαβά ή σχεδιάστε τις διακοπές σας ταξιδεύοντας τον ουρανίσκο σας με μια από τις ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών.

Υδρία Aδριανού 68, Πλάκα, τηλ. 2103251667.

ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr
ydria.gr