Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia
HYDE

Αυτό το νεοκλασικό του 1830 είναι το νέο bar με τον πιο ωραίο κρυφό κήπο


Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, οι λάτρεις της διασκέδασης προκαλούν καθημερινό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της παραλιακής, γιατί κατηφορίζουν στα νότια για να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους με θέα τη θάλασσα.

Ομως αυτή τη φορά, εμείς επιλέξαμε να σας πάμε αντίθετα και πιο συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια της πόλης, για να σας συστήσουμε μια νέα άφιξη στην καρδιά της Κηφισιάς, για την οποία μιλάει ήδη όλη η Αθήνα!

Και πώς άλλωστε να μην συνέβαινε αυτό, όταν στο εσωτερικό ενός νεοκλασικού πέτρινου κτιρίου που χρονολογείται από το 1830, γνωστό και ως «Πύργος της Κηφισιάς» δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος υψηλής αισθητικής, με έντονο το στοιχείο της φύσης, κατάλληλος για να χαλαρώσετε μαζί με την παρέα σας ή να απολαύσετε ένα επαγγελματικό γεύμα.

Ο λόγος για το HYDE, εμπνευστής του οποίου είναι ο Μάνος Γαλανός - ο άνθρωπος πίσω από ορισμένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά στέκια στο Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή (Ctalin, Hotel, Petite Fleur, Σανέλ) αλλά και  το  Μαϊάμι (Boho)- ο οποίος εδώ συναντά και συνεργάζεται με τον Μάκη Ρούσσο (Seasons cafe, Dekko club-Aytokinisi, Bespoke cafe).

Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia

Είτε επιλέξετε τον κρυφό κήπο είτε το πολυτελές μπαρ με τα βελούδινα καθίσματα, το HYDE σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις τόσο με τα μοναδικά του ροφήματα, όσο και με τις πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές του γεύσεις, όπως η πίτσα με πελαγίσιο τόνο  ή τα mini burgers με καραμελωμένο κρεμμύδι , πίκλες και cheddar sause ή ακόμη το banoffee με ναμελάκα σοκολάτας, crumble αμυγδάλου και μαρμελάδα μπανάνας.

Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia

Εντυπωσιακός και άκρως δροσιστικός είναι και ο κατάλογος με τα μοναδικά κοκτέιλ, που φέρουν την υπογραφή του διεθνούς  bartender, αλλά και καλύτερου  Ελληνα  bartender για το 2013, Θοδωρή Πυρίλλου, που ταξιδεύει τις αισθήσεις σε όλο τον πλανήτη μέσα από σπιτικές συνταγές που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά!

HYDE

Κολοκοτρώνη 5, Κηφισιά, τηλ: 210 8085 474

Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia
Facebook /@HydeKifisia