Zήσε αξέχαστα #MoetMoments, με την Moët & Chandon | 0 bovary.gr
Zήσε αξέχαστα #MoetMoments, με την Moët & Chandon | 0 bovary.gr
14|06|2017 18:49
SHARE
#MOETMOMENTS

Zήσε αξέχαστα #MoetMoments, με την Moët & Chandon


Για πάνω από 270 χρόνια, η Moët & Chandon βασίζεται στο δυναμικό της όραμα και το καινοτόμο πνεύμα της και μοιράζεται τη μαγεία της με τον κόσμο, στις πιο ιδιαίτερες στιγμές του.

Η ζωή είναι γεμάτη από μεγάλες στιγμές.

Αλλά είναι οι μικρές καθημερινές που μας κάνουν να νιώθουμε καλά κάθε μέρα του χρόνου. Μικρές στιγμές ομορφιάς, διασκέδασης, ανακάλυψης, χαλάρωσης, αγάπης και γέλιου. Αυτές είναι στιγμές που πρέπει να ζούμε και να θυμόμαστε.
Αυτές ακριβώς τις μεγάλες αλλά και μικρές στιγμές η Moët & Chandon τις μεταμορφώνει σε στιγμές Moët, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις τη ζωή είναι να το κάνεις με τους δικούς σου όρους.

Η Moët & Chandon έχει θεσπίσει και καθιερώσει την Moët Party Day για να γιορτάζει όλες αυτές τις στιγμές που κάνουν τη ζωή μας ιδιαίτερη, διοργανώνοντας λαμπερά πάρτι, τα οποία θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα σε 80 επιλεγμένα μέρη του κόσμου.

Σταμάτησε να σκέφτεσαι το χθες ή να λαχταράς το αύριο. Σήμερα συμβαίνει τώρα. Από τη Νέα Ζηλανδία ... στο Μεξικό.


Από την ανατολή ...έως μετά τα μεσάνυχτα...


H 17η Ιουνίου είναι η μέρα για να γιορτάσουμε κάθε στιγμή, η ημέρα για να απολαύσουμε κάθε λεπτό.

Φέτος, το Moët Party Day γιορτάζεται στην Αθήνα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Εάν θέλεις να είσαι ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους της Moët & Chandon, που θα ζήσει μια αξέχαστη #MoetMoment, δεν έχεις παρά να μπεις στην επίσημη σελίδα της Moët στο facebook και να ακολουθήσεις τις οδηγίες!

Join the #MoetPartyDay!

Official Facebook page: Moët & Chandon Greece

TAGS