Sweeney Todd: Στο μαγαζί των Παπαγιάννη-Δαλιάνη πας για espresso και καταλήγεις να πίνεις κοκτέιλ μέχρι αργά | 0 bovary.gr
Sweeney Todd: Στο μαγαζί των Παπαγιάννη-Δαλιάνη πας για espresso και καταλήγεις να πίνεις κοκτέιλ μέχρι αργά | 0 bovary.gr
SWEENEY TODD

Sweeney Todd: Στο μαγαζί των Παπαγιάννη-Δαλιάνη πας για espresso και καταλήγεις να πίνεις κοκτέιλ μέχρι αργά


«Ο Μάνος ήταν συνέταιρος παλιότερα σε ένα αντίστοιχο μαγαζί και τώρα θεωρήσαμε ότι είχε φτάσει η στιγμή να κάνουμε κάτι εντελώς δικό μας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η Αγγελική Δαλιάνη.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να ανοίξουν ένα espresso-cocktail bar το 2013, όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί: με industrial διακοσμητικά στοιχεία, ζεστή ατμόσφαιρα, καλή μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ και street food.

«Πενία τέχνας κατεργάζεται». Νομίζω πως διανύουμε μια περίοδο που μας έχει κάνει όλους πιο «εύστροφους» και δημιουργικούς. Το να κάθεσαι και να κοιτάς το ταβάνι δεν βοηθά σε κάτι. Αν σκέφτεσαι όμως πώς θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση, προχωράς.Ο Μάνος από μικρός δούλευε σε τέτοια μαγαζιά. Ο πατέρας του είχε εστιατόριο στην Κρήτη κι έτσι από πιτσιρίκι κινούνταν σε αντίστοιχους χώρους. Την ξέρει τη δουλειά και την αγαπάει. Είναι πολύ επικοινωνιακός με τον κόσμο. Θέλει να τους κάνει όλους να περνάνε καλά Εννοείται ότι ανοίξαμε το bar για βιοποριστικούς λόγους, αλλά όχι για να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα. Θέλουμε να πηγαίνει καλά, να αρέσει και θα βάλουμε τα δυνατά μας, αλλά το κυριότερο θα είναι να είμαστε εμείς καλά και να μας αρέσει» συμπληρώνει η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη.

Στο Sneeney Todd που βρίσκεται στην οδό Περικλέους 2 και Αφροδίτης στο Περιστέρι, θα συναντήσει κανείς πίνακες που έχει δημιουργήσει η αδελφή της Αγγελικής Δαλιάνη, Παναγιώτα. Η ίδια βοήθησε ενεργά στη διακόσμηση του χώρου και οι πινελιές της έδωσαν μια ενδιαφέρουσα εικαστική διάσταση.

Το όνομα του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο.Είναι εμπνευσμένο από την ταινία Sweeney Todd, μια ταινία που η Αγγελική Δαλιάνη αγαπά.

Το μαγαζί έχει καταφέρει να διαμορφώσει το κοινό του ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Οχι μόνο λόγω της δημοφιλίας των ηθοποιών αλλά λόγω του ιδιαίτερου design του αλλά και της παρείστικης ατμόσφαιράς του και των προσεγμένων γεύσεών του.

Sweeney Todd:

Περικλέους 2 & Αφροδίτης, Περιστέρι