Η ηθοποιός Λίνα Σακκά άνοιξε bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήδη το λατρέψαμε [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η ηθοποιός Λίνα Σακκά άνοιξε bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήδη το λατρέψαμε [εικόνες] | 0 bovary.gr
MARLIN'S HOUSE

Η ηθοποιός Λίνα Σακκά άνοιξε bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήδη το λατρέψαμε [εικόνες]


Μπορεί η επαγγελματική της πορεία να είναι συνδεδεμένη με την υποκριτική - έχοντας στο ενεργητικό της αξιόλογες συνεργασίες στην τηλεόραση και το θέατρο- ωστόσο, τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Το Marlin’s House είναι το όνομα του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος της ηθοποιού Λίνας Σακκά.

Μετά τις τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, μια προσωπική ανάγκη οδήγησε την ηθοποιό στη δημιουργία ενός πολύ ιδιαίτερου χώρου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενός χώρου στον οποίο μπορείς να απολαύσεις καφέ και street food ενώ αν έχει επισκεφθεί το μαγαζί με το παιδί σου, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης με μουσικοκινητικές δραστηριότητες.

Η Λίνα Σακκά μίλησε αποκλειστικά στο BOVARY.GR για το νέο της «παιδί»: «Με απασχολούσε πολύ να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό παράλληλα με το θέατρο. Οσο επιτυχημένη κι αν είναι μια θεατρική δουλειά διαρκεί για περίπου έξι μήνες. Οι υπόλοιποι έξι μήνες δεν ήθελα να έχουν αδράνεια. Είμαι μια νέα μαμά. Ο γιος μου είναι 5,5 ετών και τα 2-3 τελευταία χρόνια που είμαι ακόμα περισσότερο αφοσιωμένη στο μεγάλωμά του -μιας και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεπαν πριν- παρατήρησα ότι δεν έβρισκα εύκολα έναν χώρο αναψυχής που θα τον βοηθούσε να κοινωνικοποιηθεί με δημιουργικότητα και παράλληλα εγώ να μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω έναν καφέ με ηρεμία. Ετσι γεννήθηκε η ιδέα του Marlin’s House. Η ταυτότητα του μαγαζιού δεν είναι εκτός καλλιτεχνικού πνεύματος.

Τα παιδιά υποδέχεται παιδαγωγός και σε ένα πολύ χαρούμενο κλίμα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με ομαδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, κίνηση, χορό και μουσική. Το playroom είναι 25τμ. και κάθε απόγευμα από τις 5 μέχρι τις 10 το βράδυ, εκτός Δευτέρας, μπορούν να έρχονται με τους γονείς τους. Υπάρχει το «μικρό καφέ» για τα παιδιά και το «μεγάλο καφέ» για τους μεγάλους φίλους του μαγαζιού. Το μαγαζί βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Η ατμόσφαιρά του συνάδει με τις «ανάγκες» κάθε επισκέπτη, είτε είναι γονέας ή όχι. Ηδη από τις πρώτες κιόλας μέρες του, η ανταπόκριση είναι πολύ θετική».

 

Μarlin's House, Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια