palladianhome.com
palladianhome.com
PALLADIAN HOME

Palladian home -Θέα carte postale από το νέο boutique hotel της πόλης


Αθήνα. Η πόλη που χιλιάδες Ελληνες και ξένοι τουρίστες απολαμβάνουν να την ανακαλύπτουν ξανά και ξανά, για να θαυμάσουν τα ιστορικά της μνημεία, να κλέψουν λίγη από τη μοναδική της ενέργεια, να μαγευτούν από την αύρα της και να διασκεδάσουν.

Και κάπου εκεί ανάμεσα στα τόσα κρυμμένα όμορφα μυστικά της πόλης, βρίσκεται η Πλάκα. Η απόλυτη αθηναϊκή γειτονιά που σφύζει όλο το χρόνο από ζωή κι έχει το ατού να ταξιδεύει τις αισθήσεις σε άλλη εποχή.

Οπως ακριβώς υπόσχεται να κάνει και το νέο της στολίδι «Palladian Home». Ενα ολοκαίνουριο boutique hotel που θα ενθουσιάσει κάθε επισκέπτη χάρη στην προνομιακή θέση του: Απέχει μόλις 200μ. από τα Αναφιώτικα και 400μ. από την Ακρόπολη, 10 λεπτά  από το Νέο  Μουσείο της Ακρόπολης, τον Ναό του Ολυμπίου Διός, την Πύλη του Ανδριανού και την Ρωμαϊκή Αγορά, ενώ ο σταθμός του μετρό Ακρόπολη, απέχει  5 λεπτά από το Palladian Home. Δίπλα του και μέσα στα όμορφα και πολύχρωμα σοκάκια της Πλάκας, υπάρχουν cafés, εστιατόρια και μαγαζιά με τα σουβενίρ.

Ακόμη, το «Palladian Home» εντυπωσιάζει με τις υπηρεσίες που προσφέρει, το φιλόξενο χαρακτήρα του, την απίθανη θέα του στον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης και την Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας και φυσικά την νεοκλασική αρχιτεκτονική του.

Πρόκειται για ένα κτίριο υψηλής αισθητικής με Παλλαντιανές αναφορές (το στιλ του αρχιτέκτονα Αντρέα Παλλάντιο 1508-1580) και επιρροές από τον Ιερό Ναό της Παλλάδας Αθηνάς.

Η επιμελημένη διακόσμηση με το ιδιαίτερο γούστο και την πολυτέλεια, καθώς και οι σύγχρονες ανέσεις και οι αρτίστικ πινελιές στους τοίχους, δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συμμετρία και αρμονία.

palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com

Τα χρώματα του ξενοδοχείου είναι γήινα προσδίδοντας του ένα λιτό χαρακτήρα, οι χώροι του είναι φωτεινοί και έλεγαντ, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η επιβλητική διατηρητέα σκάλα.

Το «Palladian Home» διαθέτει 11 άνετα δωμάτια και 2 σουίτες, που συνδυάζουν την διαχρονική κομψότητα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com

Από τα ανατομικά στρώματα, τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα, μέχρι τον καφέ και το τσάι που μπορείτε να απολαύσετε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, κάθε λεπτομέρεια είναι μελετημένη, ώστε το ξενοδοχείο να κάνει την διαμονή ευχάριστη και ξεκούραστη.

Για όσους επισκέπτες προτιμούν να μείνουν μέσα, το ξενοδοχείο προσφέρει κοινόχρηστη κουζίνα σε κάθε όροφο για καφέ, τσάι και σνακ.

Το «Palladian Home» σας περιμένει για να σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες!

Διεύθυνση:

Φαρμάκη 2Α – 2Β & Κυδαθηναίων, Πλάκα, τηλ. 210 3008044, palladianhome.com

palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com
palladianhome.com