Facebook
Facebook
MIRA RESTAURANT

Mira Restaurant: Το μαγαζί στην Καστέλλα με την πιο ωραία θέα της πόλης


"Κοίτα" είναι η ελληνική μετάφραση της ισπανικής λέξης "Mira” αλλά και το όνομα του bar-restaurant που βρίσκεται στη Λεωφόρο Παπαναστασίου στον αριθμό 70 και αποτελεί στολίδι της Καστέλλας.

Eκεί σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις τη θέα στο Μικρολίμανο και στο Σαρωνικό.

Το μαγαζί έχει το πιο ωραίο βλέμμα της πόλης. Απολαμβάνεις το φαγητό ή το ποτό σου στο ωραιότερο σημείο. Θάλασσα και ουρανός γίνονται το μαγευτικό φόντο. Χαλαρωτική μουσική, η θάλασσα στο πιάτο σου και ένα ειδυλλιακό τοπίο που ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Γευστικά κοκτέιλ και ένα δροσερό αεράκι ντύνει τα απογεύματα και τις νύχτες στο Mira Restaurant.

Τα μεσογειακά πιάτα και οι εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών του μενού του γίνονται ένας καλός λόγος να αφεθείς σε νέες γαστριμαργικές εμπειρίες και αναζητήσεις. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος στη βεράντα είναι μια ανάσα για τον επισκέπτη του μαγαζιού. Στο Mira Restaurant μπορείς να γευτείς τον καφέ σου από το πρωί και να το συνοδέψεις με λαχταριστά σνακ.

Το μενού υπογράφει ο Νίκος Λαλουδάκης.

Eνα μαγαζί που στολίζει τον Πειραιά και δέχεται συνεχώς θετικές κριτικές για το υπέροχο concept του και την πολύ φιλική του εξυπηρέτηση.

Λεωφόρος Αλέξανδρου Παπαναστασίου 70, Πειραιάς