Duck Soup Cafe: Στην αυλή αυτού του κρυμμένου bistro θα απολαύσεις το lunch break σου | 0 bovary.gr
Duck Soup Cafe: Στην αυλή αυτού του κρυμμένου bistro θα απολαύσεις το lunch break σου | 0 bovary.gr
DUCK SOUP CAFE

Duck Soup Cafe: Στην αυλή αυτού του κρυμμένου bistro θα απολαύσεις το lunch break σου


Η αυλή αυτού του μαγαζιού στον αριθμό 39 της Πανεπιστημίου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η «αυλή των θαυμάτων».

Oμως, αυτό το cafe-bistro που έχει κερδίσει τους Αθηναίους έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη ταινία του 1933. Εκεί που οι ρυθμοί της πόλης σε τρελαίνουν με τις ταχύτητές τους, υπάρχουν μέρη που κάνουν το χρόνο να κυλά αλλιώτικα: σίγουρα πιο απολαυστικά. Στην αυλή του Duck Soup Cafe, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια παλιά, γραφική αθηναϊκή γειτονιά σαν αυτές που επίμονα και με νοσταλγία αναζητάμε στις διαδρομές μας στην πόλη.

Το Duck Soup Cafe έχει μια αυλή με χρωματιστές καρέκλες και με φυτά που δημιουργούν μια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει η ατμοσφαιρική μουσική.

Οταν καθίσεις στο τραπεζάκι σου και πιάσεις τον κατάλογο στα χέρια, ξεκινούν οι γευστικές αναζητήσεις.

Ασυζητητί θα σε κερδίσουν τα σαντουιτσάκια του που είναι το κάτι άλλο! Σε αυτό το μαγαζί «ξέρεις τι τρως» στην κυριολεξία αφού η βιτρίνα με τα αλλαντικά του είναι ο καθρέπτης της ποιότητάς του στη γεύση.

Πιθανότατα θα ξεχωρίσεις το σάντουιτς αλλαντικών που έχει σαλάμι αέρος, γραβιέρα Κρήτης, σαλάμι chorizo, ρόκα, ντομάτα με μυρωδικά και vinaigrette μελιού.

Τα λαχταριστά smoothies (σε υπέροχες γεύσεις όπως καρύδα, μπανάνα, σοκολάτα) και οι χυμοί του θα σε δροσίσουν. Πίτες με (εννοείται!) χειροποίητο φύλλο και γλυκά που σε γυρνούν στα παιδικά σου χρόνια.

Το Duck Soup Cafe στη στοά Πεσμαζόγλου γίνεται μια δροσερή επιλογή για all day συναντήσεις με φίλους ή χαλαρωτικές ώρες με σένα, το καφέ και το σνακ της επιλογής σου.

Οι διαδρομές μας στην πόλη χρειάζονται «ανάσες» για να γίνονται πιο ευχάριστες, αρκεί να εντοπίζουμε τα κατάλληλα μέρη!

Duck Soup Cafe, 

Πανεπιστημίου 39, Αθήνα