«Σοκολάτα»: Ο ναός της ζεστής σοκολάτας στο κέντρο της Αθήνας | 0 bovary.gr
«Σοκολάτα»: Ο ναός της ζεστής σοκολάτας στο κέντρο της Αθήνας | 0 bovary.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΑ

«Σοκολάτα»: Ο ναός της ζεστής σοκολάτας στο κέντρο της Αθήνας


Σε αυτό το μαγαζί στην καρδιά της Αθήνας, η ζωή γίνεται πιο γλυκιά μόλις πιάσεις στα χέρια σου το φλυτζάνι που θα σου προσφέρει.

Μέσα σε αυτό υπάρχει ένα δώρο για τον ουρανίσκο σου. Αχνίζει και έχει γεύση σοκολάτας.

Το «Σοκολάτα» στην οδό Βουλής 35 και Απόλλωνος 7 είναι ένας «ναός» που προσκυνούν όσοι φανατικά ορκίζονται στις σοκολατένιες γεύσεις.

Το μαγαζί πήρε το όνομά του από το αγαθό που υπηρετεί με μεράκι και με αυτό δημιουργεί γευστικά έργα τέχνης. Οσοι αγαπούν την σοκολάτα έχουν πολλούς λόγους να το επισκεφθούν και να αφεθούν στα αρώματα που αναδύονται από την εκλεκτή ποιότητα σοκολάτας (Valhrona) που χρησιμοποιεί.

Στο Σοκολάτα θα βρεις σοκολάτες λευκές (Dulcey καραμέλα και μπισκότο, Ivoire και Waina με φυσική βανίλια), σοκολάτες γάλακτος (Τanariva με νότες καραμέλες, Biskelia με ψημένο μπισκότο και απαλή καραμέλα, Αzelia με πραλίνα φουντουκιού, Caramelia με φυσική καραμέλα, Jivara με φυσική βανίλια, Bahibe με έντονο κακάο), σοκολάτες μαύρες (Itakuja διπλής ζύμωσης, Noir Orange με εκχύλισμα πορτοκαλιού, Αcaoba με ώριμα φρούτα, Μacae με νότες ξηρών φρούτων και τσαγιού, Illanka με δυνατή σοκολατένια γεύση, Manjari ελαφριά και παχύρρευστη, Tainori με κίτρινα φρούτα και ξηρούς καρπούς, Kalingo αναζωογονητική και παχύρρευστη, Alpaco με δυνατή γεύση, νότες γιασεμιού και πορτοκαλανθών, Caraibe υγείας και ισορροπημένη, Nyangbo παχύρρευστη με γλυκιά επίγευση, Guanaja γλυκόπικρη και αρωματική, Kalapaia με νότες καβουρντισμένου καφέ, Αraguani δυνατή και πολύ αρωματική, Abinao πικρή και δυνατή).

Σοκολάτες γλυκιές, σοκολάτες πικρές, σοκολάτες με πλούσια αρώματα που σε κάνουν να ταξιδεύεις νοσταλγικά στα παιδικά σου χρόνια. Αυτή η σοκολατερί σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα ζεστό φιλικό σπίτι που σε περιμένει για να σε κεράσει και να σε ξεκουράσει. Το φλυτζάνι φτάνει στο τραπέζι σου και γαργαλά όλες τις αισθήσεις σου. Γιατί αυτή την σοκολάτα δεν θες μόνο να την γευτείς. Θες να αφεθείς στο πλούσιο άρωμά της και στην εικόνα της που «προλογίζει» το γευστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει.

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Το μαγαζί προσφέρει και πολύ αρωματικό τσάι σε ποικιλία επιλογών αλλά και καφέ από τους Cafeistas. Tα σνακ του, γλυκά και αλμυρά, η καλύτερη «παρέα» για το αχνιστό φλυτζάνι σου. 

Σοκολάτα: Βουλής 35 και Απόλλωνος 7