Zurbaran -Εκπληκτικό design και fusion κουζίνα στο hot spot της Πατριάρχου Ιωακείμ | 0 bovary.gr
Zurbaran -Εκπληκτικό design και fusion κουζίνα στο hot spot της Πατριάρχου Ιωακείμ | 0 bovary.gr
ZURBARAN

Zurbaran -Εκπληκτικό design και fusion κουζίνα στο hot spot της Πατριάρχου Ιωακείμ


Το νέο meeting point στην καρδιά του Κολωνακίου σε κερδίζει από την πρώτη γνωριμία.

Σαν μια γοητευτική παρουσία με φινετσάτο αέρα που σε σαγηνεύει από την πρώτη χειραψία.

To Ζurbaran, το bar restaurant στην Πατριάρχου Ιωακείμ έκανε new entry στους χώρους της αθηναϊκής εστίασης και ήδη έχει γίνει στέκι.

Με την αρχιτεκτονική υπογραφή του Ανδρέα Κούρκουλα και της Μαρία Κοκκίνου, το Zurbaran ξεχωρίζει για την διακοσμητική του άποψη: για την industrial αισθητική του με άρωμα παλιάς Αθήνας.

Η γαστρονομική φιλοσοφία του Zurbaran έχει ως βασικό της θεμέλιο την εκλεκτή ποιότητα υλικών, που ενώνονται και δημιουργούν ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς. Με επιρροές από διεθνείς κουζίνες και το δημιουργικό μεράκι του chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη, o κατάλογος του Zurbaran συνδυάζει παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες γεύσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε γαστριμαργική ανάγκη.

Kάθε Κυριακή, το Zurbaran υποδέχεται τους φίλους του σε ένα γευστικό πάρτι. Το μαγαζί προσφέρει brunch από τις 12 μέχρι τις 6 υπό τους ήχους lounge μουσικής και ακαταμάχητους πειρασμούς. 

Το Ζurbaran άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2017. Kάθε λεπτομέρεια του μαγαζιού δείχνει να είναι επιμελώς μελετημένη. O φωτισμός είναι απαλός και δημιουργεί cozy ατμόσφαιρα. Σε χαλαρώνει και αντισταθμίζει τη διάθεση που σου προκαλούν οι ρυθμοί της πολύβουης πόλης που έχει άλλες ταχύτητες. Η επίπλωση έχει βιομηχανικό χαρακτήρα αλλά υπάρχει και ένα ρετρό διακοσμητικό touch που δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Το νέο στέκι του Κολωνακίου καθρεπτίζει την αίγλη της πιο αγαπημένης συνοικίας των Αθηνών που πλέον επαναδιατυπώνεται με φρέσκια ματιά.

Από τον κατάλογο ξεχωρίσαμε τον σολομό Gravlax, το carpaccio μοσχαριού Βlack Αngus, την μπρουσκέτα με μανιτάρια πορτσίνι, την σαλάτα «vitamina» με βινεγκρέτ λεμόνι και το ριζότο με αγκινάρες και τα μύδια με ζυμαρικό «frecola Sarda».

 

 

Πατριάρχου Ιωακείμ, 38

TAGS