Το Hilton Αθηνών, κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
Το Hilton Αθηνών, κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
04|10|2017 17:00
SHARE
HILTON

Το Hilton Αθηνών, κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα


Το Hilton Αθηνών βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα στον ευρωπαϊκό τελικό των έγκριτων βραβείων World Travel Awards 2017.

Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο, που αποτελεί πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, ιδιαίτερα προς όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας, στην Αγία Πετρούπολη. Ο θεσμός των World Travel Awards διεξάγεται σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου.

Το Hilton Αθηνών δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, μεταξύ των οποίων 34 σουίτες, 23 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσει κάποιος επισκέπτης ένα επιχειρηματικό ταξίδι με χαλάρωση και αναψυχή, όπως: Executive Lounge με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, Business Center για γραμματειακή υποστήριξη, δυνατότητα express check-out, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, μπαρ κι εστιατόρια για επαγγελματικά ραντεβού, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa.

O Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών Bart van de Winkel, αναφερόμενος στην επιτυχία του ξενοδοχείου δήλωσε: “Είναι τιμή για το Hilton Αθηνών να βραβεύεται στα World Travel Awards για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή δεν αντιπροσωπεύει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες μας.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Hilton Αθηνών, επισκεφθείτε το hiltonathens.gr

TAGS