The Trap: To κρυμμένο μαγαζί στην Οθωνος που θα σε «αιχμαλωτίσει» με τα πιάτα και τα κοκτέιλ του | 0 bovary.gr
The Trap: To κρυμμένο μαγαζί στην Οθωνος που θα σε «αιχμαλωτίσει» με τα πιάτα και τα κοκτέιλ του | 0 bovary.gr
THE TRAP

The Trap: To κρυμμένο μαγαζί στην Οθωνος που θα σε «αιχμαλωτίσει» με τα πιάτα και τα κοκτέιλ του


Αθήνα, η πόλη που έχει στην καρδιά της κρυμμένη ομορφιά. Υπάρχουν μέρη σε κεντρικά σημεία της που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Ενα μαγαζί στην οδό Όθωνος, στον αριθμό 10, θα σε «παγιδεύσει» με την ατμοσφαιρικότητά του και τις γεύσεις του. Αυτό υπόσχεται και το όνομά του: «Τhe Trap».

H «παγίδα» του Δημήτρη Μπενάκη, του Γιάννη Σαμαρά και του Στέφανου Δραγανιδάκη έχει γοητεύσει τους Αθηναίους αμά τη εμφανίσει της στο χώρο της αθηναϊκής εστίασης.

Η «παγίδα» στήθηκε το 2016 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το «Τhe Trap» σε μια από τις ωραιότερες στοές της Αθήνας, έγινε στέκι. Αυτό το μαγαζί έχει δώσει ξεχωριστή προσοχή στις λεπτομέρειες: όχι μόνο στη διακόσμησή του αλλά και στον κατάλογό του που έχει πιάτα και ποτά που μπορούν να σε κρατήσουν στο μαγαζί όλη την ημέρα, από το πρωί όταν θα πας για να απολαύσεις τον καφέ σου μέχρι το βράδυ όταν θα πιεις το ποτό σου.

Ξεχωρίσαμε το yogurt bowl με σπόρους chia, βανίλια, πορτοκάλι και αμύγδαλα για να ξεκινήσει η μέρα με full ενέργεια, το greek breakfast σάντουιτς με όλα τα καλούδια που μπορούν να χωρέσουν σε ένα τέτοιο σνακ (σσ: ιδιαίτερη γευστική λεπτομέρεια η χειροποίητη κέτσαπ Σαντορίνης). Αχινός με πράσινο μήλο, ginger, βασιλικό και lime, γύρος τόνου και καβουρμάς κατσικίσιος με σιρόπι espresso και αφρό σοκολάτας είναι μερικές από τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές του μαγαζιού που δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον ουρανίσκο.

Οι παριζιάνικες διακοσμητικές λεπτομέρειές του και η ατμοσφαιρικότητά του με άρωμα αμερικάνικου bar, κάνουν το The Trap ένα μαγαζί που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι μια ανάσα μακριά από το αστικό χάος.

Ενας χώρος λίγων τετραγωνικών που σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει ακόμα κι όταν δεν πέφτει καρφίτσα. Τις γεύσεις υπογράφει το «Με ζεν» από το Βόλο και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η νέα ενότητα του μαγαζιού: aperitivo hours. Από τη 1 μέχρι τις 8 μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας με tapas και μεζέδες. Yπό τους ήχους soul και jazz μουσικής, το The Trap περιμένει να αλλάξει τα πρωινά ή τις νύχτες σου (ή και τα δύο!).

 

 

 

 

 

Οθωνος 10, Αθήνα 

TAGS