Troufa Bread & Chocolate: Ο φούρνος-patisserie-café στη Δροσιά είναι όαση απόλαυσης | 0 bovary.gr
Troufa Bread & Chocolate: Ο φούρνος-patisserie-café στη Δροσιά είναι όαση απόλαυσης | 0 bovary.gr
TROUFA BREAD & CHOCOLATE

Troufa Bread & Chocolate: Ο φούρνος-patisserie-café στη Δροσιά είναι όαση απόλαυσης


Αυτό το μαγαζί δεν είναι μόνο φούρνος, ζαχαροπλαστείο, chocolaterie, gelaterie και cafe: είναι ένα «εργοστάσιο» παραγωγής γευστικής απόλαυσης.

Το Troufa Bread and Chocolate είναι μια ζεστή φωλιά λαχταριστών, γλυκών και αλμυρών γεύσεων στη Δροσιά. Σε αυτό το μαγαζί, οι αισθήσεις σου είναι σε απόλυτη εγρήγορση. Οι μυρωδιές που αναδύονται από τα μοσχοβολιστά αρτοπαρασκεύασματα και οι γεύσεις που υπόσχεται η θέα τους, σε κάνει να παρασύρεσαι σε γευστικές περιπέτειες. Στο Troufa Bread and Chocolate, τα υλικά που επιστρατεύονται έχουν την σφραγίδα της εκλεκτής ποιότητας.

Οταν βρεθείς μπροστά από τις πολλές επιλογές που φιγουράρουν μπροστά σου δυσκολεύεσαι να καταλήξεις, γιατί απλά όλες σε δελεάζουν να τις δοκιμάσεις.

Μπαίνοντας στο μαγαζί, νιώθεις ότι είσαι ακόμα παιδί: διαπιστώνεις ότι αυτό δεν μεγάλωσε ποτέ μέσα σου. Με νοσταλγία θυμάσαι τις στιγμές που με ενθουσιασμό και χαρά περίμενες να δοκιμάσεις κάτι σοκολατένιο.

Ψωμί φουρνίζεται συνεχώς, σάντουιτς από φρέσκα υλικά, τάρτες και άλλες αλμυρές ιστορίες σας περιμένουν για γευστικές διαδρομές.

Η σοκολάτα δεν θα μπορούσε να μην είναι μια από τις «οικοδέσποινες» του μαγαζιού. Το λέει, άλλωστε και το όνομά του. Οι σοκολατένιες δημιουργίες «στολίζουν» τον χώρο σαν κοσμήματα. Στο Troufa Bread and Chocolate, κάνεις ένα μικρό, γαστρονομικό ταξίδι σε διαφορετικά μέρη του κόσμου: σαν να μπαίνεις σε ένα γαλλικό φούρνο, με την ατμόσφαιρα ενός ιταλικού espresso bar.

Eclair, προφιτερόλ, τούρτες, petites feuilles, quiches, croque monsieur, πίτες και πειραματισμοί που συνεχώς εκπλήσσουν τους πιστούς φίλους του μαγαζιού.

Μια όαση απόλαυσης... στη Δροσιά.

 

 

Λεωφόρος Θησέως 4, Δροσιά.