Στο οδό Δηληγιάννη 54, στην Κηφισιά υπάρχει ένα νεοκλασικό κτίριο που υπόσχεται συναρπαστικά ταξίδια στο γευστικό σύμπαν της ασιάτικης κουζίνας.
Εκεί, βρίσκεται το βραβευμένο εστιατόριο Οozora. Ο executive chef του, Γιώργος Βενιέρης σε μυεί έναν κόσμο που θα εξερευνήσεις απολαμβάνοντας πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες.
«Όταν στο γουοκ σοτάρεις ταξίδια δεκαπέντε χρόνων στην Ασία, μαζί με δεκάδες αγορές,υπαίθρια μικρά εστιατόρια, τροπικά υλικά και πάθος για την μαγειρική, το αποτέλεσμα είναι μια καινούρια υβριδική κουζίνα εμπειριών που δύσκολα μεταφράζεται. (...) Το ότι ένας Ιάπωνας δεν μπορεί να συνομιλήσει με έναν Ταϊλανδό στην ίδια γλώσσα δεν σημαίνει οτι ένα μπολ αχνιστά edamame δεν μπορούν να συνομιλήσουν με ένα διακριτικό chilly paste , όπως επίσης μια καλοδουλεμένη σάλτσα φυστικοβοὐτυρου κάνεις δεν φαντάζεται ότι μπορεί να αγκαλιάσει με τρυφερότητα ένα φρέσκο dumpling γαρίδας από το Σετσουάν. (...) Όταν επισκεφτείς την china town της Μπανγκόκ θα καταλάβεις πραγματικά γιατί ταιριάζουν απόλυτα τα κινέζικα bao με ψιλοκομμένο chicken satay. (...) Ο σεφ όμως είναι αυτός που θα μετατρέψει το κλασσικό miso black cod σε ένα υβριδικό white cod με ταμάρινδο και θα δημιουργήσει μια ακόμα επανάσταση, ο σεφ είναι αυτός που φτιάχνει καθημερινά φρέσκα noodles για να παντρευτούν με ζωμό μανιταριών shitake και τραγανή πάπια γιατί ο σεφ είναι ο ταξιδιώτης που έχει κάθε δικαίωμα να περπατήσει και σε διαδρομές εκτός την κλασσικής ρούτας όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ψαγμένοι ταξιδιωτικοί οδηγοί» αναφέρει ο Γιώργος Βενιέρης.