Ιχθυοπωλεία που φέρνουν έτοιμο το ψάρι στο πιάτο σου | 0 bovary.gr
Ιχθυοπωλεία που φέρνουν έτοιμο το ψάρι στο πιάτο σου | 0 bovary.gr
14|10|2017 12:34
SHARE
ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ

Ιχθυοπωλεία που φέρνουν έτοιμο το ψάρι στο πιάτο σου


Μπορεί το ψάρι να θεωρείται ιδανική τροφή, καθώς είναι υγιεινό και δεν παχαίνει, όμως είναι μπελάς στο μαγείρεμα, γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν το συμπεριλαμβάνουμε στο καθημερινό μας διατροφικό πρόγραμμα. 

Για αρχή πρέπει να το καθαρίσεις, πράγμα δύσκολο και χρονοβόρο. Άσε που πόσοι είναι πραγματικά σε θέση να καταλάβουν ποιο είναι φρέσκο και ποιο όχι; Εμείς λοιπόν βρήκαμε μερικά ιχθυοπωλεία, που μπορείτε να τους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, θα σας φέρουν στο σπίτι ετοιμοπαράδοτα και καθαρισμένα τα ψαράκια σας, ενώ κάποια από αυτά μπορούν και να σας τα ψήσουν, για να γλιτώσετε τον κόπο και τη μυρωδιά.

Ψαράκι στη σχάρα: Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ψάρια, οστρακοειδή και θαλασσινά σε πολύ προσιτές τιμές, που έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι σας. Μπορείτε να ζητήσετε να σας τα ψήσουν στη σχάρα, μόνο με  2,48 € το κιλό. Καθημερινά, επίσης, το κατάστημα φτιάχνει μια φανταστική μπουγιαμπέσα, μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά και νόστιμα  πιάτα ημέρας.

Αγ. Δημήτριος, Θεομήτορος 48, 2109888000

Ψαράκι στη σχάρα
Ψαράκι στη σχάρα

Ο Μυτιληνιός: Με ιστορία από το 1988, ο Στρατής Μπουρνούς συνεχίζει την οικογενειακή του παράδοση και συνεχώς διευρύνει τα όσα έμαθε από τον πατέρα του. Εδώ, τα ολόφρεσκα ψάρια που ο ιδιοκτήτης προμηθεύεται από όλα τα νησιά του Αιγαίου, συσκευάζονται σε Vacuum. Έτσι διατηρούνται ολόφρεσκα, χωρίς αλλοιώσεις, χωρίς απώλεια των θρεπτικών τους συστατικών και χωρίς να χάνουν την υπέροχη γεύση τους. Η μεταφορά τους στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, είναι εντελώς άοσμη και υγειονομικά απολύτως ασφαλής. Επιπλέον, εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο η άριστη συντήρησή τους για 2 έως 3 ημέρες στο ψυγείο,  αλλά και στην κατάψυξη, όπου διατηρούνται ολόφρεσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Λ. Παπάγου 130, 2107706215

Ιχθύς: Για τους κατοίκους των βορείων προαστίων ο «Ιχθύς» εδώ και  χρόνια αποτελεί σταθερή αξία. Ο Κωνσταντίνος Φίλης προμηθεύεται τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα την πιο φρέσκια  «πραμάτια» της αγοράς: από μεγάλα πελαγίσια ψάρια έως τα καλύτερα ψαράκια για τους μικρούς μας φίλους! Επίσης   εξειδικεύεται στο καθάρισμα αλλά και το φιλετάρισμα, ενώ κάνει delivery, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από το μαγαζί.

Λ. Πεντέλης 25, Βριλήσσια, 2106898931 & Ηρακλείτου 32, Πάτημα Χαλανδρίου, 2106011877

Ψαρόκοσμος: Λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης μπορεί πλέον να βρει κανείς φρέσκα ελληνικά ψάρια και να τα παραλάβει καθαρισμένα από το κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση στην τελική τιμή. Το μαγαζί μάλιστα για όποιον το επιθυμεί, ψήνει τα ψάρια (σχάρα, τηγάνι, φριτέζα, κατσαρόλα) και τα παραδίδει ζεστά στον χώρο του, αφού διαθέτει delivery καθημερινά από τις 12 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Όσοι πάλι έχουν τον χρόνο και την διάθεση, μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους στον άνετο χώρο του καταστήματος ο οποίος ενδείκνυται, επίσης, για την διοργάνωση  εκδηλώσεων. Ο «Ψαρόκοσμος» παραμένει ανοιχτός  και τα σαββατοκύριακα ενώ δέχεται παραγγελίες και μέσω τηλεφώνου για νωπά ή ψημένα ψάρια.

Ανδρέα Παπανδρέου 36, Ηλιούπολη, 2109957997

Fish Point: Αυτό το καλαίσθητο μαγαζί στην καρδιά του Παγκρατίου είναι τρία σε ένα, αφού συνδυάζει εστιατόριο, ιχθυοπωλείο και deli ψαγμένων θαλασσινών προϊόντων. Μέσα σε όλα είναι και sushi bar, αλλά σερβίρει και ουζομεζέδες για μερακλήδες όπως φούσκα ή σπινιάλο από την Κάλυμνο, gourmet χέλι καπνιστό Ηπείρου και άλλα πολλά, που τα παίρνεις και σπίτι με επιπλέον κόστος ψησίματος κάτι λιγότερο από 3€. Εδώ μπορείτε να ζητήσετε να σας καθαρίσουν τα ψάρια σας, και να σας τα μαγειρέψουν όπως επιθυμείτε, ενώ σε λίγες μέρες θα αρχίσει να λειτουργεί και το delivery, οπότε θα μπορείτε να παραλαμβάνετε το γεύμα σας και όπου εσείς επιθυμείτε.

Αρχιμήδους 8, Παγκράτι, 2107565321

Πικούνης: Το όνομα Πικούνης αποτελεί ορόσημο για την αγορά φρέσκου ψαριού, αφού εδώ και χρόνια τον εμπιστεύονται τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας. Στην Κηφισιά μπορείτε να βρείτε αυτό το μοναδικό ψαράδικο, που θα σας εντυπωσιάσει, καθώς διαθέτει τεράστια ποικιλία σε ψάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, ακόμη και στα πιο δυσεύρετα είδη. Επίσης μπορείτε με ένα τηλεφώνημα να απολαύσετε καθαρισμένα μπαρμπούνια ή ψιλόψαρα Χαλκίδας, αλλά και το σπάνιο αυγό αχινού.

Διονύσου 70, Κηφισιά , 2108011311

Κεντρική Αγορά Αθηνών, 67, 210 3214915, 210 3216827