Μοnsieur Cannibale: Το ονειρικό bistro στο Παγκράτι που έγινε αμέσως στέκι | 0 bovary.gr
Μοnsieur Cannibale: Το ονειρικό bistro στο Παγκράτι που έγινε αμέσως στέκι | 0 bovary.gr
MONSIEUR CANNIBALE

Μοnsieur Cannibale: Το ονειρικό bistro στο Παγκράτι που έγινε αμέσως στέκι


«Mοnsieur Cannibale» τραγουδούσε κάποτε ο Sacha Distel.

Χρόνια μετά, αυτό το γαλλικό τραγούδι έδωσε άλλο ρυθμό σε έναν αθηναϊκό δρόμο. Στην οδό Βρυαξίδος 24 στο Παγκράτι, το «Μοnsieur Cannibale» ήρθε για να μείνει και να ομορφύνει τα πρωινά και τα βράδια των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια ψηφίζουν φανατικά την περιοχή για την διασκέδασή τους.

Σαν από παραμύθι και παιδικό όνειρο βγαλμένο, το Monsieur Cannibale μας ταξιδεύει σε μια ρετρό εποχή. Ενα γωνιακό μαγαζί γίνεται ένα ζεστό στέκι για τις μέρες που έρχονται. Μέρες που ζητούν επιτακτικά χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίες γεύσεις και χρώμα. Πολύ χρώμα που πάει κόντρα στο γκρι που μας περιβάλλει.

Το Monsieur Cannibale δεν έχει πολλές ημέρες ζωής, αλλά γρήγορα γοήτευσε αυτούς που αναζητούν νέους, ευφάνταστους και χαρούμενους χώρους στην Αθήνα. Μοιάζει με τσίρκο, σου ξυπνά παιδικές αναμνήσεις.

Σε κάνει να χαζεύεις μικρές λεπτομέρειες: μια συνήθεια που είχες ως παιδί αλλά η καθημερινότητά με τους ρυθμούς της σε έχει κάνει να ξεχάσεις. Στο Monsieur Cannibale μπορείς να απολαύσεις το brunch σου, τον καφέ σου, ένα ελαφρύ γεύμα ή το ποτό σου. 

Το Monsieur Cannibale ανοίγει τις πόρτες του στις 9 το πρωί. Η «αυλαία» αυτού του τόσο «θεατρικού» χώρου πέφτει στις 3 το ξημέρωμα.

 

Τα Σαββατοκύριακα, το brunch σου θα σε περιμένει από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Σαλάτες και bagels, πίτσες και γλυκά. Ολα διαλεχτά, με την υπογραφή του μαγαζιού που ακόμα μας επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις.

To βραδάκι αξίζει να δοκιμάσεις τα signature cocktail του μαγαζιού. Ιδιαίτερα αγαπητό είναι το «Passionisima» (passion fruit, fresh lime, χυμός από ρόδι και spiced rum).

Τα βράδια στο Παγκράτι σε καλούν να τραγουδήσεις «Monsieur Cannibale». Και να παραδοθείς στη γοητεία του αυτού του bistro-έκπληξη. 

 

Βρυαξίδος 24, Παγκράτι