«Upgrade your hotel» by Coco-Mat στην Xenia | 0 bovary.gr
«Upgrade your hotel» by Coco-Mat στην Xenia | 0 bovary.gr
16|11|2017 12:49
SHARE
COCO-MAT

«Upgrade your hotel» by Coco-Mat στην Xenia


H έμπειρη ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων ύπνου, διακοσμητών, γραφιστών και ειδικών marketing, του ξενοδοχειακού τμήματος της COCO-MAT θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στην στοχευμένη έκθεση ξενοδοχειακού κλάδου της Xenia, που θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. 

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις, επιλέγοντας τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας με υψηλής ποιότητας συστήματα ύπνου, έπιπλα, λευκά είδη και αξεσουάρ, όπως και για όλες τις εκφάνσεις του branding που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, από το online marketing μέχρι και το interior design, για την αύξηση της αναγνωρισιμότητα του brand σας, την ποιότητα του κοινού σας και τα έσοδα των πωλήσεών σας.

Μοναδικός σκοπός της COCO-MAT είναι η βέλτιστη συνεργασία με τους συνεργάτες – ξενοδόχους για την παροχή της πιο ξεχωριστής Εμπειρίας Ύπνου για τον επισκέπτη. 

Θα είναι μεγάλη χαρά για μας να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας

HALL 2, Stand No D02/E01. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site B2B της COCO-MAT

https://www.coco-mat.com/b2b_el/

H COCO-MAT είναι μία εταιρία που ειδικεύεται στα προιόντα ύπνου από φυσικά υλικά από το 1989. Σήμερα έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο αναγνωρισμένες ηγετικές εταιρίες στα προιόντα σπίτιου παγκοσμίως.

Η COCO-MAT  εξελίσσεται ραγδαία δημιουργώντας έως και σήμερα ένα δίκτυο καταστημάτων σε 17 χώρες και είναι περίφανη που προμηθεύει τα προιόντα της σε ιδιώτες και ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Η COCO-MAT έχει δεσμευτεί να κατασκευάζει τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον. Τα κρεβάτια της coco-mat αποτελούνται από πολλαπλά στρώματα απο φυσικά υλικά προσφέροντας την μέγιστη ελαστικότητα για να υποστηρίξει το ανθρώπινο σώμα, χωρίς την χρήση μεταλλικών ελατηρίων.

Oλα τα προιόντα είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως ο κοκοφοίνικας, το φυσικό καουτσούκ, μαλλία, βαμβάκι, φύκι, αλογότριχα, μετάξι, λινό, ξύλο, και πούπουλο. Η COCO-MAT έχει διακριθεί με πολλά βραβεία σχετικά με το περιβάλλον την οικολογια και την αειφορία. www.coco-mat.com